Ergonomia

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Ergonomia

Päätetyö ja istuminen kuluttavat kehoa ja aiheuttavat mm. niska-hartia seudun kiputiloja, hiirikäsi- ja selkävaivoja, jotka ovatkin yleisimmät sairauspoissaolojen aiheuttajat. Ergonomiatuotteet ovat suunniteltu tuomaan helpotusta päätetyön aiheuttamiin vaivoihin ja ennenkaikkea ehkäisemään niitä. Meiltä löydät edullisesti esim. RollerMouse-rulla...

Päätetyö ja istuminen kuluttavat kehoa ja aiheuttavat mm. niska-hartia seudun kiputiloja, hiirikäsi- ja selkävaivoja, jotka ovatkin yleisimmät sairauspoissaolojen aiheuttajat. Ergonomiatuotteet ovat suunniteltu tuomaan helpotusta päätetyön aiheuttamiin vaivoihin ja ennenkaikkea ehkäisemään niitä. Meiltä löydät edullisesti esim. RollerMouse-rullahiiret, Gymba-aktiivilaudat, satulatuolit sekä erikoishiiret, näppäimistöt sekä perinteiset selkä-, jalka- ja rannetuet, kuten Ergorest-tuotteet. Laaja työpöytätarvikkeiden ja toimistokalusteiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Lisää...

Ergonomia Tuotteita 1 kpl

Alakategoria

 • Kyynär- ja rannetuet

  Ehkäise tehokkaasti hiiren käytön vaivoja yksinkertaisilla, ergonomisilla ratkaisuilla. Rannetuki ja kyynärtuki ovat nopea tapa helpottaa toimistotyöstä aiheutuvia käsivammoja. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Hiiriohjaimet

  Erilaisia hiiriohjaimia on käytetty vuosikymmenien ajan. Niiden etu ei ole pelkästään parantuneessa ergonomiassa vaan myös työtä nopeuttavissa pikanäppäimissä. Niiden avulla teet toimistotyötä ihan uudella tavalla! Testaa - useat tuotteet ovat mahdollista kokeilla jopa kuukauden testijaksolla veloituksetta. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Ergohiiret ja -näppäimistöt

  Erityisesti muotoillut, ergonomiset hiiret ja näppäimistöt kaikenlaisille käyttäjille. Ergohiiret auttavat tehokkaasti monenlaisiin käden ja käsivarren kiputiloihin. Hiiret oikea- ja vasenkätisille. Perushiiret, -näppäimistöt ja pelituotteet löydät täältä.

 • Selän ja jalkojen ergonomia

  Paranna työpisteen ergonomiaa jalka- ja selkätuilla sekä seisontamatoilla.

 • Konsepti- ja lukutelineet

  Konsepti- ja lukutelineet verkkokaupastamme.

Näytetään 1 tuotetta
Näytetään 1 tuotetta