Vain verkossa

Logitech Gaming PowerPlay Wireless Charging System

943-000110

124,75 €

Lisätietoja

MULLISTAVA UUTUUS PC-PELAAMISESSA
Ei johtoja, kompromisseja tai keskeytyksiä
POWERPLAY™- ja LIGHTSPEED™-tekniikoiden avulla Logitech G on ylittänyt suorituskykyisen langattoman pelaamisen rajat. Syöttöviiveet, langattoman yhteyden katkeamiset ja tyhjentyneet akut ovat nyt mennyttä aikaa. Tervetuloa langattoman PC-pelaamisen tulevaisuuteen, jonka edistyksellinen tiede ja vertaansa vailla oleva suunnittelu ovat mahdollistaneet.

POWERPLAY-LATAUSTEKNIIKKA
Loputonta virtaa
POWERPLAY-alusta luo pintansa päälle energiakentän hyödyntämällä innovatiivisesti sähkömagneettista resonanssia. Näin lataaminen onnistuu hiiren ollessa käytössä. Saat langattomasti virtaa ilman keskeytyksiä sekä suorituskykyisen pelihiiren tarkkuuden ja tiedonsiirron.

POWERCORE-MODUULI
Rajatonta pelaamista
Yhteensopiviin pelihiiriin magneetilla kiinnittyvä POWERCORE™-moduuli muuntaa POWERPLAY-energiakentän latausvirraksi. POWERPLAY-tekniikan ansiosta hiiresi latautuu sekä pelatessa että levossa. Näin yksinkertaista se on. Hiiresi pysyy latauksessa. Pelaa huoletta joukkueessa, nouse rankingeissa ja raidaa sydämesi kyllyydestä... Yhä uudelleen ja uudelleen.

LANGATON LIGHTSPEED-TEKNIIKKA
Todellista vapautta, edistyksellistä suorituskykyä
Logitech G keksi langattoman LIGHTSPEED-tekniikan tarjotakseen parasta langatonta huippuluokan pelaamista. Langaton LIGHTSPEED-tekniikka on yhtä nopeaa tai jopa nopeampaa kuin monien johtavien kilpailijoiden langallisissa pelihiirissä. Saat siis langattomuuden vapauden ilman kompromisseja.

 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Logitech Gaming PowerPlay Wireless Charging System

Logitech Gaming PowerPlay Wireless Charging System

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti