Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Näytä suurempana

Vain verkossa

Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

910-005283

58,00 €

Lisätietoja

LANGATON LIGHTSPEED KAIKILLE
Seuraavan sukupolven langaton LIGHTSPEED on nyt valmiina kaikille pelaajille
G305 on langaton LIGHTSPEED-pelihiiri, joka on suunniteltu todella suorituskykyiseksi. Viimeisimmät tekniset innovaatiot edulliseen hintaan.

HERO-TUNNISTIN
12 000 DPI:n suorituskyky, kymmenkertainen tehokkuus
Logitech G:n HERO-tunnistin on seuraavan sukupolven optinen pelitunnistin, joka saavuttaa sekä uskomattoman suorituskyvyn että ennenkokemattoman tehokkuuden. Langattomassa pelaamisessa ei voi tehdä kompromisseja. Ohjelmoi DPI-asetukset välille 200–12 000 ja tallenna jopa viisi profiilia sisäänrakennettuun muistiin.

LANGATON LIGHTSPEED
Ei lankoja. Ei rajoja.
Langaton LIGHTSPEED on yhtä nopea kuin langallinen. Logitech G:n huolella suunnittelema kokonaisratkaisu antaa pelaajille pelaamiseen vaadittavan langattomuuden ja 1 ms:n vasteajan tarjoaman vapauden.

HUIPPUPITKÄ PARISTON KESTO
250 tuntia yhdellä AA-paristolla
HERO-tunnistimen ja LIGHTSPEEDin tarjoaman äärimmäisen tehokkuuden avulla voit pelata 250 tuntia yhdellä AA-paristolla. Tavallisessa käytössä voit odottaa saavasi yhdeksän kuukautta huipputehoa ennen kuin paristo tarvitsee vaihtaa. Lisäksi G305:ssä on merkkivalo, joka huomauttaa, kun latauksesta on jäljellä 15 %.

HUIPPUKEVYT
99 grammaa nopeaa vapautta
Logitech G:n mielestä langattoman pelihiiren ei tarvitse olla painava. G305 on erittäin kevyt, ainoastaan 99 grammaa, mikä on mahdollista kevyen mekaanisen suunnittelun ja tehokkaan virrankäytön ansiosta.

KUUSI OHJELMOITAVAA PAINIKETTA
Monipuolinen ja yksinkertainen
G305:n kaksi pääpainiketta kestävät kymmenen miljoonaa napsautusta. G305:ssä on myös keskipainike, DPI-painike ja kaksi sivupainiketta, joita voit ohjelmoida mielesi mukaan Logitech Gaming Softwarella.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ:

  • Pelihiiri
  • LIGHTSPEED-USB-nanovastaanotin
  • Vastaanottimen jatkojohto
  • AA-paristo
  • Käyttäjän dokumentaatio

 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti