Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Näytä suurempana

Vain verkossa

Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

910-005102

77,35 €

Lisätietoja

G603 LANGATON LIGHTSPEED-PELIHIIRI

SEURAAVAN SUKUPOLVEN HERO-TUNNISTIN
Poikkeuksellinen suorituskyky ja energiatehokkuus
HERO on uusi ja mullistava Logitech G:n suunnittelema optinen tunnistin. Se tuo tullessaan luokkansa johtavan suorituskyvyn ja 10-kertaisen energiatehokkuuden. HERO-tunnistimen ansiosta G603 toimii poikkeuksellisen tarkasti ja yhdenmukaisestu koko DPI-alueella ilman tasoitusta, suodatusta tai pikselien pyöristystä alueella200 - 12 000 DPI.

LANGATON LIGHTSPEED
Edistyksellistä langatonta suorituskykyä
Langaton LIGHTSPEED™ -tekniikka tuo tullessaan erittäin nopean 1 ms:n vasteajan end-to-end-optimoidun langattoman ratkaisumme ansiosta. G603 tarjoaa uskomattomat vasteajat kilpatason suorituskykyä varten.

EDISTYKSELLINEN TEHONHALLINTA
Tasapainoinen suorituskyky ja paristojen kesto
HI- ja LO-tilojen välillä on nopea vaihtaa katkaisimen avulla. HI-tilassa G603 yltää huippuluokan suorituskykyyn: 1 ms:n LIGHTSPEED-vasteaika ja 500 tuntia pelaamista ilman taukoja. Kun et pelaa, voit säästää paristoja ottamalla käyttöön LO-tilan. LO-tilassa vasteaika on 8 ms, joten 2 AA-paristoa kestää jopa 18 kuukautta.

LIITETTÄVISSÄ USEISIIN LAITTEISIIN
Yhdistettävissä LIGHTSPEED- Bluetooth-tekniikalla
Liitäntämahdollisuus sekä LIGHTSPEED™- että Bluetooth®-tekniikan avulla mahdollistaa useiden laitteiden liittämisen ja hallinnan samanaikaisesti. Voit vaihtaa yhdistetystä laitteesta toiseen helposti yhdellä painalluksella.

ERGONOMISESTI MUOTOILTU JA MUKAUTETTAVISSA
Klassinen muotoilu, jossa painon ja tasapainon voi valita
G603 on mukava ergonomisesti suunnitellun keveän ja muotoillun runkonsa ansiosta. G603 voidaan mukauttaa painoltaan juuri oikeaksi käyttämällä sitä yhdellä tai kahdella paristolla. Tämä ei vaikuta suorituskykyyn. Lisäksi voit tasapainottaa sen valitsemalla, kummalle puolelle asetat yhden pariston.

 

Vaihtoehtoisesti