Vain verkossa

Laptop Stand Universal Philbert

PHB00020

Suunnittele oma työtilasi! Säädä kannettava jalusta vaaka- ja pystysuunnassa optimaalisen ja ergonomisen työasennon saavuttamiseksi.

Lisää tietoja

59,00 €

Lisätietoja

Philbertin kannettavan tietokoneen tai tabletin teline on täydellinen ratkaisu missä tahansa haluat käyttää tietokonettasi – sohvalla, makuuhuoneessa tai pöytäkoneella. Se tarjoaa ergonomisesti oikean työasennon kotitoimistossa haluamallesi istuimelle. Esteettisesti miellyttävä, erittäin toimiva ja erittäin tukeva.
 
Jalusta on valmistettu huippuluokan alumiinista ja on erittäin tukeva. Sitä voidaan säätää pystysuunnassa optimaalisen korkeuden saavuttamiseksi ja kallistaa vaakasuoraan, jotta saat mukavimman työasennon. Se tarjoaa täydellisen ergonomisen työasennon ja poistaa niskan, hartioiden, laukun ja silmien kivut. Se on taitettava ja helppo kuljettaa. Jalusta on rei'itetty, jotta tietokone ei ylikuumene, ja sen ylä- ja alaosassa on silikoninauhat naarmuuntumisen estämiseksi.
 
Suunnittele oma työtilasi! Säädä kannettava jalusta vaaka- ja pystysuunnassa optimaalisen ja ergonomisen työasennon saavuttamiseksi. Teline on suunniteltu erityisesti kannettaville ja tableteille sopivaksi. Siihen mahtuu jopa 17-tuumainen tietokone.
 
 * ekologinen materiaali
 * säädettävä niin pysty- kuin vaakasuunnassa
 * kokoontaitettava ja helppo kuljettaa mukana
 * universaali malli soveltuu kaikille tuotteille 17" saakka
 * koko 275x215x40mm, paino 625 grammaa

Vaihtoehtoisesti