MultiCopy A3 80g/500 Toimistopaperi ZERO Näytä suurempana

Vain verkossa

MultiCopy ZERO A3 80g /500 Toimistopaperi

235090

500 arkkia/riisi. Korkealaatuinen, ekologinen tulostuspaperi yleiskäyttöön. A3-koko.

Lisää tietoja

12,35 €

Ei yksittäismyyntiä. Myyntierän koko on 5 kappaletta.

Lisätietoja

Multicopy Zero on laadukas hiilineutraali ja kloorivapaa kopiopaperi, joka sopii kaikkiin toimistolaitteisiin. Sen valinta toimistopaperiksi auttaa pelastamaan planeettamme paperiarkki kerrallaan. Multicopy Zero kopiopaperi sopii kopiointiin, värilaser- ja mustesuihkutulostukseen. Premiumlaatuisella paperilla on hyvä ajettavuus nopeissa toimistolaitteissa ja se sopii volyymikäyttöön ja on myös arkistokelpoinen.
 
Ympäristöystävällinen Multicopy Zero on arkistokelpoinen ja sillä on Joutsenmerkki, EU-kukka, FSC-sertifikaatti vastuullisesta metsänhoidosta sekä Carbon Neutral -serfitikaatti. MultiCopy-kopiopaperilla on ainutlaatuinen ColorLok -hyväksyntä.
 
 - Paino: 80 g
 - Paksuus: 105 mic
 - Valkoisuus: CIE 168
 - Opasiteetti: 92 %
 - Sileys: 160 ml/min
 - FSC-sertifioitu, EU-kukka, pohjoismainen ympäristömerkki
 - Valmistaja: Stora Enso, valmistettu Suomessa!
 
Multicopy Zero  valmistetaan FSC®- ja PEFC™ -sertifioiduissa Skandinavian tehtaissa, joissa paperinvalmistusprosessin voimanlähteenä käytetään lähes pelkästään uusiutuvia biopolttoaineita. Se on valmistettu vastuullisesti puusta, joka on hankittu kestävästi hoidetuista metsistä, pitäen hiilidioksidipäästöt alhaisina. Jokaista kaadettua puuta kohti istutetaan kaksi tai kolme uutta puuta, mikä tekee siitä todellisen kestävän kehityksen kopiopaperin!
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: