Uusi Ballograf Epoca Recycled Kuulakynä Näytä suurempana

Ballograf Epoca Recycled Kuulakynä

13623

Korkealaatuinen kuulakärkikynä ekologisena kierrätystuotteena.

Lisää tietoja

3,20 €

Lisätietoja

Ballograf® Epoca Recycled - klassikon vihreä vaihtoehto!
 
Epoca Recycled -kuulakynän runko on valmistettu 100% kuluttajakäytöstä kierrätetystä muovista. Väriltään se on korkealuokkaisen antrasiitinharmaa.
 
Ballografin kaikki kynät ovat poikkeuksellisen korkelaatuisia ja niiden jousitetulla mekanismilla onkin elinikäinen takuu. Vakiona Svensk Arkivin sertifioima sininen Original -vaihtosäiliö.
 
Rasiassa on 12 kynää (myynti yksittäin). Huom! Tuotetta on saatavilla ajoittain raaka-aineesta riippuen ja tilaus toimitetaan, kun kynää saadaan varastoon.
 
* * * * *
 
Ballografin perusti itävaltalainen Eugen Spitzer Göteborgissa vuonna 1945. Erityisen korkealaatuisten tuotteiden vallatessa markkinoita, osti vuonna 1959 ranskalainen BiC Ballografin tarkoituksenaan päästä Pohjoismaiden toimistotarvikemarkkinoille. Toimistotarvike Oy:n valikoimaan Ballograf tuli samana vuonna ja on siis selkeästi yhtiömme pitkäikäisin tuote.
 
Vuonna 2004 Ballograf pääsi takaisin ruotsalaisomistukseen, ja Ballografin kynät tuotetaan edelleen Ruotsissa. Erilaisia Ballograf-kyniä valmistetaan vuosittain yli neljä miljoonaa kappaletta.
 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Ballograf Epoca Recycled Kuulakynä

Ballograf Epoca Recycled Kuulakynä

Korkealaatuinen kuulakärkikynä ekologisena kierrätystuotteena.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti