Vain verkossa

Web-kamera Kensington W2050 1080P

K81176WW

Kensingtonin W2050 Pro 1080p Auto Focus Webcam tarjoaa laajan näkökentän useille osallistujille ja lisää ammattimaisuutta nykypäivän videoneuvottelusovelluksiin.

Lisää tietoja

69,90 €

Lisätietoja

Kensingtonin W2050 Pro 1080p Auto Focus Webcam tarjoaa laajan näkökentän useille osallistujille ja lisää ammattimaisuutta nykypäivän videoneuvottelusovelluksiin.
 
Esittelemään itseäsi, tiimiäsi ja taustaasi optimoitu W2050 tarjoaa korkealaatuista videokuvaa (1080p @ 30 fps), dynaamista zoomia, kaksi monisuuntaista stereomikrofonia, joustavan kameran sijoittelun ja parannetun kuvantamisen hämärässä.
 
Järjestä kokous, korosta sijaintiasi, esittele taulu tai esittele tuote. Ole osa Kensingtonin Professional Video Conferencing -ekosysteemiä – korkeatasoista kokemusta, joka antaa sinulle mahdollisuuden viettää enemmän aikaa yhteistyöhön ja vähemmän aikaa vianetsintään.
 
W2050 tarjoaa erittäin joustavan käyttökokemuksen Microsoft Teamsissa, Google Meetissä, Zoomissa ja muissa palveluissa.
 
 - 93° diagonaalinen näkökenttä on ihanteellinen ryhmäkokouksiin, luentoihin tai tuotteiden esittelyyn - integroidun linssinsuojuksen avulla voit hallita, milloin sinut nähdään.

 - Lasilinssit tuottavat korkealaatuista videokuvaa 1080p:llä (1920x1080 @ 30 fps) automaattisella tarkennuksella ja suurella tunnistimella, joka parantaa suorituskykyä hämärässä.

 - Mukauta videoasetuksiasi napin painalluksella. Käytä Kensington Konnectia™ optimoimaan tarkennus, valaistus ja käyttökokemus kaikissa olosuhteissa.

 - Säädä verkkokameraa manuaalisesti jopa 37° pystysuunnassa ja 360° vaakasuunnassa parhaan kamerakulman varmistamiseksi. Ohjaa elektronista panorointia, kallistusta ja 2x zoomia (ePTZ) esitelläksesi itseäsi, tuotteitasi tai tiimiäsi.

 - Kaksi ympärisuuntaista stereomikrofonia kohinanvaimennustekniikalla varmistavat, että kuulostat ammattimaisesti jokaisessa kokouksessa ja esityksessä.

 - W2050 tukee sekä USB-A- että USB-C -laitteita, kuten kannettavia ja pöytätietokoneita, joten voit esiintyä kuin ammattilainen millä tahansa laitteella.
 
Luo räätälöity ammattimainen videoneuvotteluasetus ympäristösi ja budjettisi mukaan yhdistämällä W2050 pöytätelineeseen (K87651WW) ja rengasvaloon (K87653WW) – ja Kensington Konnect™ yhdistää kaiken.

Vaihtoehtoisesti