Vain verkossa

Logitech PC Headset 960 USB

981-000100

Kevyt ja mukava USB -kuuloke. Volyymin säätö sekä mykistin. Säädettävä melua suodattava mikrofoni. Mikrofonin voi kääntää pois vain kuuntelua varten.

Lisää tietoja

31,55 €

Lisätietoja

Kevyt ja mukava USB -kuuloke. Volyymin säätö sekä mykistin. Säädettävä melua suodattava mikrofoni. Mikrofonin voi kääntää pois vain kuuntelua varten.
 
USB-KUULOKEMIKROFONI TIETOKONEELLE
Täydellinen työkäyttöön tarkoitettu kuulokemikrofoni , jolla hoituvat mm. puhelut, Skypen käyttö ja webinaarit. 240 cm:n (7,87 jalkaa) johto on riittävän pitkä, että voit nousta seisomaan pitkien keskustelujen aikana.
 
KUULET JOKA SANAN
Voit kuunnella konferenssipuheluja, osallistua webinaareihin tai nauttia suosikkisoittolistastasi ja luottaa aina kirkkaan digitaalisen stereoäänen laatuun.
 
SOITTAJAT KUULEVAT VAIN SINUT
Vastamelumikrofonin ansiosta taustamelu pysyy minimissä, ja soittajat kuulevat joka sanasi. Säädettävän varren asentoa voi muuttaa kätevästi, jotta mikrofoni sieppaa äänen paremmin, ja vasemmalla puolella olevan mikrofonin voi kääntää puhelun jälkeen pois tieltä.
 
HELPPOKÄYTTÖINEN PLUG AND PLAY -KÄYTTÖÖNOTTO
Käyttövalmis alusta asti. Kytke vain USB-A-liitin tietokoneeseesi ja ala puhua. Äänenvoimakkuuden säätäminen ja mykistäminen käy kätevästi johdossa olevilla säätimillä ilman, että soitto tai työnkulkusi häiriintyy.
 
KÄYTTÖMUKAVUUTTA KOKO PÄIVÄKSI
Tyylikkään ja kevyen pään yli kulkevan sangan ansiosta kuulokemikrofoni pysyy päässä lipsumatta silloinkin, kun olet liikkeellä. Kevyessä pantaosassa on nivelkiinnitys vaahtomuovisille korvatyynyille, jotka takaavat mukavan äänentoiston koko päiväksi.
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: