Kyynärvarsituki Mousetrapper (Advance/Lite/Prime) Näytä suurempana

Vain verkossa

Kyynärvarsituki Mousetrapper Standard

TB214

Asymmetrinen yleismalli, joka on suunniteltu erityisesti Mousetrapper Advance, Lite ja Prime -hiiriohjaimille. Mustaa keinonahkaa.

Lisää tietoja

112,50 €

Lisätietoja

Mousetrapperin kyynärvarsituki on valmistettu käyttäjää ajatellen auttaen keventämään niskaan, hartioihin, selkään ja kyynärvarsiin kohdistuvaa rasitusta.
 
Tuen asymmetrisen muodon ansiosta voit työskennellä luonnollisessa ja rennossa asennossa Mousetrapperin tai näppäimistön edessä. Tämä ehkäisee sekä rannekanavaoireyhtymän että rasitusvammojen muodostumista. Keskiosan ainutlaatuisen kapea rakenne (syvyys vain 40 mm) helpottaa työskentelyä erittäin lähellä näppäimistöä estäen kyynärvarsien liiallisen ojentelun.
 
Mousetrapperin kyynärvarsituki on helppo puhdistaa ja desinfioida, sillä sen pintamateriaali on mustaa keinonahkaa. Tätä mallia voit käyttää myös minkä tahansa muun hiiriohjaimen kanssa.
 
Mousetrapperin kyynärvarsituen toimitukseen sisältyy vakiona kaksi Z-muotoista kiinnikettä, jotka kiinnittyvät nopeasti ja tukevasti kirjoituspöytään (pöytälevyn paksuus max. 40 mm). Lisäksi Mousetrapper-kyynärvarsitukien runkolevy on vankkaa metallia, eikä se taivu käytössä.
 
Mitat: 680x205x20mm, keskikohdan syvyys 40mm. Paino 3,1kg.

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: