Vain verkossa

Canon PIXMA G4511 Monitoimitulostin A4 Mustesuihku/väri

2316C023

Värillinen tulostus, kopiointi ja skannaus A4-koossa. Pieni laite skannattavien asiakirjojen syöttölaitteella ja edullisin käyttökustannuksin soveltuu kotitoimistoon. Käyttää uudelleentäytettäviä mustesäiliöitä.

Lisää tietoja

330,00 €

Lisätietoja

Uudelleentäytettävä mustesäiliö takaa riittoisuuden, korkealaatuisen tulostusjäljen ja huippuluokan suorituskyvyn edulliseen sivuhintaan.
 
Tulosta, kopioi, skannaa ja faksaa laadukkaasti ja edullisesti tehokkaalla uudelleen täytettävällä Wi-Fi-monitoimilaitteella. Helppo älylaitteiden ja pilvipalveluiden liittäminen ja 20 arkin automaattinen arkinsyöttölaite auttavat selviytymään suuristakin tulostusmääristä.
 
Laadukkaat tulosteet
 
Tulosta laadukkaita asiakirjoja ja jopa A4-kokoisia reunuksettomia valokuvia Canonin FINE-tekniikan ja hybridimustejärjestelmän avulla.
 
Pienikokoinen ja luotettava monitoimilaite
 
Tämä pienikokoinen ja helppokäyttöinen monitoimilaite vastaa kaikkiin kodin ja toimiston tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksaustarpeisiin. Kestävä uudelleen täytettävä mustejärjestelmä suoriutuu helposti suuristakin tulostusmääristä.
 
Tehokas ja monipuolinen
 
Kopioi, skannaa tai faksaa monisivuisia asiakirjoja vaivatta 20 arkin automaattisen arkinsyöttölaitteen avulla. Kopioi helposti henkilökortit ja säästä energiaa automaattisella virrankatkaisulla.
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: