Uusi Epson XP-6105 Monitoimitulostin A4 Mustesuihku/väri Näytä suurempana

Epson XP-6105 Monitoimitulostin A4 Mustesuihku/väri

C11CG97404

Tyylikkäällä ja pienikokoisella XP-6105-monitoimilaitteella tuotat huippulaatuisia valokuvia ja tarkkoja asiakirjoja.

Lisää tietoja

79,84 €

Lisätietoja

Expression Premium XP-6105
 
Unohda kompromissit, sillä tyylikkäällä ja pienikokoisella XP-6105-monitoimilaitteella tuotat huippulaatuisia valokuvia ja tarkkoja asiakirjoja. Laite on myös taloudellinen, sillä erillisten mustepatruunoiden ansiosta vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa. Jos haluat ennemmin tulostaa muualta kuin työpöytäsi ääreltä, tarjolla on erilaisia mobiilitulostustoimintoja.
 
Rumannäköinen teknologia on menneisyyttä, sillä tämä monitoimilaite näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Mihin sitten haluatkin sijoittaa XP-6105:n, se ei pienen kokonsa ansiosta vie paljoa tilaa. Kaksi paperilokeroa ja nopea A4-kaksipuolistulostus säästävät aikaa ja paperia. Tulostaminen sopiville CD- ja DVD-levyille on myös mahdollista.
 
Mobiilitulostus
Tulosta älylaitteista käyttämällä Epsonin ilmaisia sovelluksia sekä Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyksiä. Tulosta ja skannaa langattomasti Epson iPrint1 -sovelluksella tai kokeile valokuvien tulostusta Facebookista, onnittelukorttien luomista ja paljon muuta Epsonin Creative Print1 -sovelluksella. Voit tulostaa lähes kaikkialta maailmasta lähettämällä tiedostot tulostimeen sähköpostitse Epson Email Printin1 avulla.
 
Kaksipuolinen A4-tulostus
Kaksipuolinen A4-tulostus on yksinkertainen ja kätevä ominaisuus, jota usein pidetään itsestäänselvyytenä, mutta se voi säästää yllättävän paljon paperia. Tulostamalla molemmille puolille paperia voit helposti pienentää ympäristövaikutuksia ja paperikustannuksia.
 
Kaksi paperilokeroa
Säästä aikaa kahden paperilokeron ansiosta: lisää yhteen A4-paperia ja toiseen valokuvapaperia, niin olet aina valmis tulostamaan.
 
Tulostus yhteensopiville CD- ja DVD-levyille
Onko sinullakin kasa CD- ja DVD-levyjä, joiden sisältöä et muista? Ota varmuuskopiokirjastosi hallintaan tulostamalla sopivat kuvat ja tekstit yhteensopiville CD- ja DVD-levyille.
 
6,1 cm:n LCD-näyttö
Suuren ja kirkkaan LCD-kosketusnäytön sekä intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta tämän monitoimitulostimen toimintoja on helppo selata. Voit tulostaa valokuvia suoraan muistikortilta, kopioida kuvia tai asiakirjoja sekä luoda yksilöllisiä kalentereita ilman tietokonetta.
 
Korkealaatuiset erilliset musteet
Tuota kauniita, korkealuokkaisia kuvia sekä teräviä ja selkeitä tekstiasiakirjoja viiden värin Claria Premium väri- ja pigmenttimustesarjalla. Claria Premiumin sisältämä valokuvamusta mustepatruuna takaa kristallinkirkkaiden valokuvien eloisat värit ja syvät, täyteläiset mustan sävyt. Laite on myös taloudellinen, sillä erillisten mustepatruunoiden ansiosta vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa.
 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Epson XP-6105 Monitoimitulostin A4 Mustesuihku/väri

Epson XP-6105 Monitoimitulostin A4 Mustesuihku/väri

Tyylikkäällä ja pienikokoisella XP-6105-monitoimilaitteella tuotat huippulaatuisia valokuvia ja tarkkoja asiakirjoja.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti