Vain verkossa

Canon i-SENSYS MF3010 BUNDLE Monitoimitulostin A4 Laser/mustavalko

5252B034

Mustavalkoinen tulostus ja kopiointi sekä värillinen skannaus A4-koossa. Pieni laite ja edullinen lasertulostus. BUNDLE-paketti sisältää laitteen ja KOLME värikasettia.

Lisää tietoja

279,00 €

Lisätietoja

Lasertekniikalla toimiva mustavalkomonitoimilaite, jolla tulostat, kopioit ja skannaat nopeasti ja kätevästi suoraan työpöydältäsi.
 
Bundle-paketti sisältää:
1 x Monitoimitulostin Canon i-SENSYS MF3010
1 x Laserkasetti (aloituskasetti) jopa 700 sivua (Canon 725 Starter)
2 x Laserkasetti jopa 1600 sivua (Canon 725)
 
Helppokäyttöisyyden ja energiaa säästävien ominaisuuksiensa ansiosta laite sopii erityisen hyvin koteihin ja pieniin toimistoihin. Tyylikkäästi muotoiltu MF3010 on todella kätevä lasermonitoimilaite.
 
Kätevästi sijoitetun käyttöpaneelin ansiosta MF3010-monitoimilaitteen käyttö onnistuu helposti istuma-asennossa. Voit siis käyttää kaikkia toimintoja nousematta seisomaan laitteen ääreen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 
1200x600 dpi:n parannetulla tulostustarkkuudella saat ammattitasoisia lasertulosteita. Yksityiskohdat ovat selkeitä, teksti terävää ja kuvat tarkkoja. Mustavalkotulostuksen nopeus on 18 sivua minuutissa, joten tulosteita ei tarvitse odotella. Canonin nopean ensimmäisen tulosteen tekniikan ansiosta ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 7,8 sekuntia.
 
Lisää tehokkuutta laadukkaalla väriskannerilla. Helppo asiakirjojen skannaus ja kopiointi parantaa tuottavuutta hetkessä. Ensimmäinen kopio tulostuu alle 12 sekunnissa, joten aikaa ei tarvitse kuluttaa odotteluun. Saat asiakirjat ja valokuvat nopeasti käyttöön skannaamalla ne suoraan sähköpostiin tai tekemällä hakukelpoisia PDF-tiedostoja MF Toolbox -työkalun avulla.
 
MF3010 on energiatehokkuuden edelläkävijä - suorituskyvystä tinkimättä. Voit siis sekä vähentää hiilidioksidipäästöjä että pienentää käyttökustannuksia. Tämän monitoimilaitteen tyypillinen energiankulutus (TEC) on 0,6 kWh, ja sillä on Energy Star -hyväksyntä. Lepotilassa energiankulutus on vain 1,4 wattia.
 
Ylläpitotoimien minimoimiseksi ja keskeytymättömän tulostuksen varmistamiseksi kaikki tarvittavat osat on sijoitettu samaan kasettiin. Väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt sisältävän kasetin voi vaihtaa helposti ja siististi muutamassa sekunnissa. Monitoimilaitteesi pysyy aina uudenveroisena, kun käytät aitoja Canonin laservärikasetteja.
 

Vaihtoehtoisesti