Uusi SmartMister Ilmanpuhdistaja - Huoneiden desinfiointiin Näytä suurempana

Vain verkossa

SmartMister Ilmanpuhdistaja - Huoneiden desinfiointiin

1054901

Automaattinen, työpaikoille tarkoitettu älyilmanpuhdistaja desinfioi ja raikastaa pinnat miellyttävästi höyryn avulla.

Lisää tietoja

359,00 €

Lisätietoja

Automaattinen, työpaikoille tarkoitettu älyilmanpuhdistaja desinfioi ja raikastaa pinnat miellyttävästi höyryn avulla. Puhdistaa ja raikastaa toimistoilman, sekä luo turvaa tuhoamalla ilmassa olevia tauteja aiheuttavia partikkeleja.
 
Se on helppo käyttää ja täyttää; laitteessa on iso säiliö, joten yksi täyttö riittää jopa 31 päivän ajaksi. Erittäin tehokas myös Covid-19 vastaan.
 
SmartMister-laite: 1054901. Täyttöpakkaus: 1054902. Starttipakkaus sisältää kaksi viiden litran kanisteria Salvesan desinfiointinestettä. Tuotteella on 1 vuoden takuu.
 
*****
 
Miksi luottaisit Smartmisteriin viruksia ja bakteereita vastaan taistellessasi?
Miten se toimii immuunijärjestelmämme kanssa?
 
Tieteellinen näkökulma
Hypokloorihappo on yksi tehokkaimmista tunnetuista biosideistä. Tämän heikon hapon kemiallinen nimi on HClO tai HOCl, ja se on sama kemikaali, jota ihmisen immuuni-järjestelmä tuottaa invasiivisten organismien tappamiseen tai täysin luonnolliseen taisteluun infektioita vastaan. Se on ihmisille ja eläimille täysin turvallinen biosidi, koska sitä on jo elimistössämme. Useissa tutkimuksissa on havaittu, että tämä on tehokas keino bakteereja sekä viruksia vastaan taisteltaessa.
 
Miten Smartmister toimii?
Yksinkertaisesti ilmaistuna me muutamme HOCl-kemikaalia kaasuksi ja lämmitämme sitä, kunnes se on ilmaa ohuempaa ja kevyempää ja näin se leviää tasaisesti kaikkialle ilman mukana. Tämä heikko happo, jota on ihmisten elimistössä luonnostaan, tappaa vieraita organismeja luonnollisesti myeloperoksidaasin välittämän kloridi-ionien peroksidaation avulla. Happo tuotetaan jäljittelemällä ihmisen immuunijärjestelmän veren valkosolujen (neutrofiilien) toimintaa. Se tappaa myös pinnoilla, kuten ovissa, seinissä ja työtiloissa.
 
Tehostamalla ihmisen immuunijärjestelmän hypokloorihapon (HOCl) tuotantoa, taistellaan bakteereita ja mikro-organismeja vastaan saman aikaisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti. HOCl tuotetaan elektrodialyysimenetelmän (ED) avulla, jossa käytetään suolaa ja vettä, mutta ei kemikaaleja.
 
Miten ihmisen immuunijärjestelmän toimintaa voidaan tehostaa?
Jos immuunijärjestelmä havaitsee tunkeilijan – esimerkiksi rikkoutuneen ihon kautta kulkevan bakteerin, niin se lähettää verenkierrossa neutrofiilejä kaappaamaan bakteerin. Kun neutrofiilit ovat kaapanneet bakteerin, ne erittävät NADPH-oksidaasia eli entsyymiä, joka tuottaa hajotessaan vetyperoksidia (H2O2). Vetyperoksidi reagoi natriumkloridin (suolan) kanssa ja tuottaa hypokloorihappoa (HOCl) ja natriumhydroksidia. Hypokloorihappo hapettaa bakteerin soluseinämän ja tappaa bakteerin. Hypokloorihappo on yksi tehokkaimmista tunnetuista biosideistä, ja se voi olla jopa 300 kertaa tehokkaampaa kuin natriumhypokloriitti.
 
HUOMIOITAVAT SEIKAT:
 - Ei vaaraa tavallisissa käyttöolosuhteissa, syövyttävää ja hapettavaa suorassa kontaktissa
 - Hengitettynä ja iholla: Ei ärsyttävää, pH 6,5–7,5
 - Paloturvallisuus: Ei herkästi syttyvää.
 - Käsittely: Erityisiä varotoimia ei edellytetä, säilytetään pimeässä
 
SÄÄTELYÄ KOSKEVAT TIEDOT:
 - EU-direktiivi 1999/45/EY EU 528/2012 (BSEN 1276, 13704)
 
Turvallinen käyttää, ympäristöystävällinen!
 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

SmartMister Ilmanpuhdistaja - Huoneiden desinfiointiin

SmartMister Ilmanpuhdistaja - Huoneiden desinfiointiin

Automaattinen, työpaikoille tarkoitettu älyilmanpuhdistaja desinfioi ja raikastaa pinnat miellyttävästi höyryn avulla.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti