Vain verkossa

Canon TC-20 (24") imagePROGRAF

5815C003

Canon imagePROGRAF TC-20 on kompakti 24" suurkuvatulostin, joka vie vain vähän tilaa pienessä toimistossa, myyntipisteessä, luokkahuoneessa tai kotona.

Lisää tietoja

699,00 €

Lisätietoja

Pöytämallinen, kompakti suurkuvatulostin

Kompakti laite vie vain vähän tilaa pienessä toimistossa, myyntipisteessä, luokkahuoneessa tai kotona. Helppokäyttöinen pöytätulostin tuottaa lähes huomaamattomasti tarvitsemasi tulosteet, joiden tulostusjälki on huippuluokkaa edistyksellisen pigmenttimusteen ansiosta.
 
Tukee hybridityöskentelyä

 
Työskentele yhtä helposti kotona ja toimistolla. imagePROGRAF TC-20 käyttää samoja ohjelmistoja kuin toimistossa olevat imagePROGRAF-laitteet, joten hybridityöskentely onnistuu saumattomasti.
 
Helppo käyttöönotto

 
Tällä monitoimilaitteella tulostus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Akselittoman rullapitimen ansiosta rullapaperin lisääminen on helppoa, ja automaattisen syöttölaitteen ansiosta voit tulostaa suuriakin tulostemääriä ilman keskeytystä.
 
Ympäristövastuullisuus etusijalla
 

Paranna tulostuksen ympäristövastuullisuutta 70 ml:n muovisilla mustepulloilla, jotka on helppo kierrättää ja joiden ansiosta musteen lisääminen sujuu vaivattomasti. Olemme myös vähentäneet pakkausmateriaalien määrää. Laite on saanut pienen energiankulutuksensa ansiosta EPEAT Gold -luokituksen.
 
Canon imagePROGRAF TC-20:n tärkeimpiä ominaisuuksia:
 
• 24 tuumaa
• 4 väriä, pigmentti
• täytettävät mustesäiliöt (70ml/väri)
• Rullasyöttö: yksi rulla
• Arkkisyöttö: 100 arkkia (A4), 50 arkkia (A3)
• Tutut työnkulkusovellukset mm. Direct Print Plus
• Poster Artist Web
 

Tuote toimitusmyyntinä - pyydä tarjous myyntipalvelustamme

( 03 - 380 9600 tai myynti@konttorilaite.com )

 

Vaihtoehtoisesti