Vain verkossa

Brother TD-4410D tarrakirjoitin

TD4410D

Tulostaa korkealaatuisia tarratulosteita. Tulostusmateriaalin leveys jopa 118 mm.
 

Lisää tietoja

329,00 €

Lisätietoja

Ammattikäyttöön suunnatussa TD-4410D etikettitulostimessa on automaattinen tarraleikkuri ja tarraohjelmisto vakiona.
 
TD-4410D-etikettitulostin on ideaali laite tarkkojen ja helposti luettavien tarrojen tulostamiseen. Jatkuvaa rullatarraa käyttävällä etikettitulostimella voit tulostaa tarrasi haluamasi mittaisina.
 
Tulostin käyttää suoraa lämpötulostustekniikkaa, joten kuvat tulostuvat tarkkoina. Siksi TD-4410D on hyvä valinta 1D-viivakoodien tulostukseen.
 
P-touch Editor 5:n avulla voit lisätä tarroillesi viivakoodeja, kehyksiä, grafiikkaa ja tekstiä, joko kirjoittamalla sen tai linkittämällä sen erilaisista datatiedostoista, kuten Microsoft® Excel® -laskentataulukoista, Microsoft® Access®- ja SQL Server -tietokannoista ja CSV-tiedostoista, jotta voit tulostaa useita tarroja samalla kertaa.
 
Toisin kuin muut viivakooditarratulostimet, jotka edellyttävät paikallisten fonttien ja viivakoodien käyttämistä, TD-4410D pystyy tulostamaan tekstiä, viivakoodeja ja grafiikkaa ohjelmistosta jopa 203 mm:n sekuntinopeudella. Sisäänrakennettu automaattinen tarraleikkuri leikkaa tarratulosteen haluamaasi pituuteen,
tai se voidaan määrittää leikkaamaan muotoonleikatut tarratulosteet, joko yksi kerrallaan tai useita tarroja sisältävien tarraliuskojen tulostamisen jälkeen.
 
Tärkeimmät ominaisuudet:
 - RS-232C -sarjaliitäntä ja USB2.0 -liitäntä.
 - Tulostaa jopa 108 mm leveitä tarroja moniin eri teollisuuden sovelluksiin.
 - Tulostaa teollisuuden standardien mukaisia lähetetarroja viivakoodein.
 - Tulostaa suuria tarraeriä nopeasti, tulostusnopeus jopa 203 mm sekunnissa.
 - Laadukas 300 dpi:n tulostustarkkuus.
 - Kolmen vuoden takuu.
 
Laite käyttää Brother BD-tarrarullia, katso tuotteet tästä.
 

Vaihtoehtoisesti