Brother QL-810W etikettitulostin

QL810W

Helposti käyttöönotettava Etikettitulostin USB-, Wi-Fi- ja AirPrint -yhteyksin. Tulostaa mustana ja punaisena. Toimii mm. Microsoft Office -ohjelmilla. Tulostaa kahdella värillä ilman värikasetteja DK-22251 -tarralle.

Lisää tietoja

133,75 €

Lisätietoja

Tämä nopea etikettitulostin on helppo liittää PC- tai Mac-tietokoneeseesi, tablettiisi tai älypuhelimeesi USB:llä tai Wi-Fi -yhteydellä. Integroitu P-touch Editor Lite tarrasuunnitteluohjelma tekee tarratulostuksen erittäin helpoksi - liität vain etikettitulostimen tietokoneeseesi, klikkaat ohjelmaikonia ja sitten vain suunnittelet ja tulostat tarrasi.
 
Edistyneen tulostustekniikan ja erityisen rullatarran ansiosta voit tulostaa sekä mustaa, että punaista tekstiä sisältäviä tarroja ilman väriainetta tai värikasetteja.
 
Tämän lisäksi voit tulostaa tarrasi haluamasi pituisena, jopa metrin mittaisina jatkuvaa rullatarraa käyttäen, joten on helppo ymmärtää miksi QL-810W etikettitulostin on ideaali valinta toimistoihin, työryhmäkäyttöön, postituksiin sekä vastaanottoihin.
 
Tärkeimmät ominaisuudet:
 
 * USB- ja Wi-Fi -yhteydet sekä AirPrint -tuki
 * Tulostaa jopa 62 mm leveänä PC/Mac-tietokoneista, puhelimista ja tableteista
 * Sisäänrakennettu tarrasuunnitteluohjelma ei vaadi asennusta. Käynnistyy helposti klikkaamalla.
 * Tulostaa mustana ja punaisena (DK22251) ilman mustetta tai värikasetteja
 * Integroidun tarraleikkurin ansiosta voit itse määrittää tarrasi pituuden
 * Lisävarusteena litiumioni-akku mobiilikäyttöön
 
****************
 
Katso kaikki Brother DK -tarratarvikkeet tästä
 

****************
 
Tulosta tarroja haluamallasi tavalla
 
Tämä edistyksellinen etikettitulostin on suunniteltu vastaamaan kiireisten työpisteiden vaatimuksiin. Siksi käyttöönotto on tehty helpoksi ja se käyttää USB-muistitikuista tuttua tekniikkaa. Riittää siis, että liität etikettitulostimen USB: llä PC- tai Mac-tietokoneeseesi ja ajat sisäänrakennetun ohjelman, ajureiden asennusta ei tarvita. Saat lisää tarramerkintävaihtoehtoja lataamalla ilmaisen P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelman ja tulostinajurin, joiden ansiosta voit räätälöidä tarrasi lisäämällä tekstiisi kehyksen, viivakoodeja ja kuvia. Voit myös helposti jakaa laitteen käytön langattomassa verkossa, sillä kaikki voivat käyttää P-touch Editor Lite LAN -ohjelmaa.
 
Kiinteä ja langaton verkkoyhteys sekä AirPrint -tuki
 
Laitteessa on vakiona USB- ja Wi-Fi-yhteydet sekä AirPrint -tuki, joten voit valita haluatko käyttää etikettitulostinta henkilökohtaisena työpöytätulostimena, vai haluatko tarjota myös muille langattomassa verkossa työskenteleville mahdollisuuden tulostaa PC- tai Mac-tietokoneistaan etikettitulostimeesi.
 
Toimii Microsoft Word/Excel/Outlook -ohjelmilla
 
P-touch Editor apuohjelma lisää ohjelmaikonin Microsoft Office-ohjelmien (vain Windows), kuten Word, Excel ja Outlook, työkaluriville, joten voit tulostaa päivittäin tulostettavat tarrat yhdellä klikkauksella! Vaihtoehtoisesti Exceliin tai csv-tiedostoksi tallennettu tieto voidaan tuoda P-touch Editoriin ja yhdistää haluamaasi tarrapohjaan, jotta suuri määrä yhdenmukaisia tarroja voidaan tulostaa samalla kertaa. Erinomainen vaihtoehto osoitteiden, tuotetietojen ja hintojen tulostamiseen.
 
Tulostaa kaiken kokoisia tarroja mustana ja punaisena
 
DK-rullatarroja on saatavana perinteisinä valmiiksi muotoon leikattuina rullatarroina, sekä jatkuvina rullatarroina, jota käyttäen tarrapituuden voi itse määrittää ja tarraleikkuri leikkaa tarran halutun mittaiseksi (jopa 1 metri). Nyt voit kiinnittää huomion tarrasi sisältämään tärkeään tietoon tulostamalla sen punaisena - ideaali toiminto "Parasta ennen" -päiväyksien, allergeenien ja muiden tärkeiden tietojen merkitsemiseen.
 

Brother-takuu 3 vuotta

Tälle tuotteelle laajennettu 3 vuoden takuu veloituksetta.
Laajennettu 3 vuoden takuu edellyttää, että tuote rekisteröidään osoitteessa www.brother.fi 60 päivän kuluessa ostopäivästä.

 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Brother QL-810W etikettitulostin

Brother QL-810W etikettitulostin

Helposti käyttöönotettava Etikettitulostin USB-, Wi-Fi- ja AirPrint -yhteyksin. Tulostaa mustana ja punaisena. Toimii mm. Microsoft Office -ohjelmilla. Tulostaa kahdella värillä ilman värikasetteja DK-22251 -tarralle.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: