Vain verkossa

Brother Rengasmerkintäratkaisu (TD-4520DN)

BRO-TYRE-TD4520

Brotherin rengasmerkintäratkaisu rengasmyyjille, rengashotelleille, autoliikkeille ja autohuoltoliikkeille.

Lisää tietoja

599,00 €

Lisätietoja

Brotherin rengasmerkintäratkaisu kehitettiin todelliseen ja olemassa olevaan tarpeeseen rengasmyyjille, rengashotelleille, autoliikkeille ja autohuoltoliikkeille.
 
Jokaisessa autossa on luonnollisesti renkaat alla, mutta missä ovat talvi/kesärenkaat? Jokainen näistä renkaista on täytynyt merkata, jotta olisi edes teoreettinen mahdollisuus parittaa ne oikean auton mukaan kaupanteon hetkellä.
 
Siirtyessäsi käyttämään Brotherin rengasmerkintäratkaisua on vaikutus työn sujuvuuteen välitön. Työn kirjaaminen on todella helppoa. Kirjaat taulukkoon työtä vastaanottaessa asiakkaansa nimen, auton rekisterinumeron, vaihtopäivän, vaihtajan, HYLLY/TASO-tiedon sekä mahdollisen lisätiedon.
 
Tällainen tarrapohja on tehty jo valmiiksi mukana toimitettavaksi, mutta luonnollisesti voit muokata siitä myös juuri asiakkaan tarpeiden mukaisen. Yritykselle jää tarkat tiedot työstä sekä tarrana renkaisiin kuin myös omiin tietojärjestelmiinsä, täten renkaat on helppo löytää muutaman kuukauden päästä kun sesonki jälleen alkaa.
 
Kun työ on kirjattu, on tarrojen teon aika. Huippunopea Brotherin TD-laite tulostaa tarrat silmänräpäyksessä, ja kirjaajalla on nyt kädessään kätevä neljän tarran sarja kyseistä työtä varten. Tarrat on valmistettu erityistä vahvuutta vaativiin merkintöihin ja ovat tästä syystä ihanteellinen ratkaisu likaisiin tiloihin joissa tarroihin kohdistuu myös hankausta ja lämpötilavaihteluita.
 
Brotherin rengasmerkintäratkaisu! Bundle-paketti sisältää:
 
 * Brotherin TD4520DN -tarratulostinlaite integroidulla rullatarratelineellä
 * 4 rullaa (yht. 2000 etikettiä) erikoisvalmistettua EXTRAVAHVAA tarraa 105x74mm
 
TD4520DN Etikettitulostin tulostaa erittäin nopeasti ja soveltuu erinomaisesti myös viivakooditarrojen, lippujen ja opasteiden tulostamiseen.
 
Suoraa lämpötulostustekniikkaa käyttävä etikettitulostin tuottaa tarkkoja kuvia, joissa pienetkin yksityiskohdat ovat teräviä. Erinomainen valinta suurille tarravolyymeille ja tilapäiseen viivakoodilliseen merkintään.
 
TD4520DN tunnistaa käytetyn tulostusmateriaalin automaattisesti, joten sinun eri tarvitse syöttää käyttämäsi tarrarullan mittoja manuaalisesti.
 
Verkkoyhteyden ansiosta tulostimen käyttö on helppo jakaa eri osastojen kesken. Voit räätälöidä tulostimen käyttötarkoituksesi mukaan ja lisätä esimerkiksi taustapaperin irrottajan ja tarraleikkurin sujuvoittamaan tarratulostusta entisestään.
 
Tärkeimmät ominaisuudet:
 * Kiinteä verkkoliitäntä vakiona
 * Ammattitasoinen 300 dpi tulostustarkkuus
 * Nopea, tulostaa jopa 6 kuvaa (152 mm) sekunnissa
 * Tulostusleveys jopa 108 mm
 * Tunnistaa tulostusmateriaalin automaattisesti
 * Mobile Deploy -sovellus iOS ja Android laitteille
 
Huom! Osa ohjelmistoista ja palveluista toimii ainoastaan PC-ympäristössä - tarkistathan, mihin käyttöjärjestelmään yhdistät tulostimen.

Vaihtoehtoisesti