Vain verkossa

Aktiivituoli Aeris Swopper Musta/tassut

Aeris Swopper on aktiivi-toimistotuolien klassikko. Designmuotoilun lisäksi siinä on aitoa Aeris 3D -tekniikkaa. Tassuilla, musta jalusta, standard-jousi.

Lisää tietoja

595,00 €

Lisätietoja

Aeris Swopper on aktiivi-toimistotuolien klassikko. Designmuotoilun lisäksi siinä on aitoa Aeris 3D -tekniikkaa. Se seuraa liikkeitä kaikkiin kolmeen suuntaan: eteenpäin, sivuttain ja jopa pystysuunnassa.
 
Tuolin ainutlaatuinen kyky liikkua ylös ja alas, niin sanottu pystysuora heiluminen tai "pomppiminen" simuloi selkärangan luonnollista kompressiota kävellessä tai juostessa. Kun istut tällä tavalla, selkälihakset ja nikamavälilevyt pidetään ravittuina.
 
Tuloksena selkäsi voi tukea itseään luonnollisella lihasvoimalla - selkänojaa ei tarvita ja jännityksen sijasta tunnet fyysisen helpotuksen tunteen.
 
Harjoittele – ilman hikoilua.
 
Jos kehosi voi liikkua vapaasti, voit hengittää syvemmin. Tämä stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tunnet olosi paremmaksi, valppaammaksi ja poltat enemmän kaloreita.
 
Ei enää kumartunutta selkää työpöytäsi ääressä.
 
Tuolin kääntyvä nivel, joka on lähellä maata sekä jousi varmistavat, että jokaisella liikkeellä koko kehosi liikkuu. Vaikka nojaisit eteenpäin selkäsi pysyy suorana.
 
Tuoli tassuilla, musta jalusta, standard-jousi.
 
 * Korkeussäätö istuttaessa 45 – 59 cm
 * Korkeussäätö ilman istujaa 52 – 66 cm
 * Istuimen leveys 43 cm
 * Istuinpäällinen harmaata mikrokuitukangasta, hankauskestävyys 150000 Martindalea
 * Jalustan leveys 55 cm
 * Laatu- ja testistandardit: EN 1335, GS/EN 1002
 * Painoraja 120 kg
 * Takuu 3 vuotta
 * Puhdistus kostealla rätillä ja PH-neutraalilla pesuaineella
 
***
 
Swopper-tuoleja on saatavilla standard-jousen lisäksi lyhyellä jousella (korkeussäätö istuessa 42-56cm) ja pitkällä jousella (korkeussäätö istuessa 49-69cm); mustalla tai valkoisella jalustalla; ja useissa eri väreissä. Noin 2 viikon toimitusaika. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Vaihtoehtoisesti