Valvontakamerapaketti EZVIZ C3A Triple Pack Näytä suurempana

Vain verkossa

Valvontakamerapaketti EZVIZ C3A Triple Pack

CS-W2D-B3-EUP

Kolme EZVIZ C3A-valvontakameraa sekä EZVIZ W2D- tukiasema. Tukiasema parantaa akunkestoa, ja voidaan yhdistää jopa kuuteen kameraan. Toimitusaikatuote, toimitus noin 2 viikkoa.

Lisää tietoja

399,00 €

Lisätietoja

Tämä pakkaus sisältää kolme EZVIZ C3A-valvontakameraa sekä EZVIZ W2D- tukiasema. Tukiasema parantaa akunkestoa, ja voidaan yhdistää jopa kuuteen kameraan. Tukiasema tekee myös Wifi- verkon jolloin saat langattoman verkkon käyttöösi niin kotona kuin mökillä.
 
Varmista kotisi, toimistosi tai varastosi turvallisuus EZVIZ C3A Wire-Free-valvontakameran avulla. Tämän helppokäyttöisen ja monipuolisen valvontakameran avulla voit valvoa kaikenlaista liikehdintää haluamassasi paikassa. C3A -valvontakameran laajan 126 ° -katselukulman ansiosta saat katettua laajemmankin alueen turvallisuuden niin kotona kuin työpaikalla. Lisäksi valvontakamera on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja lämpötiloja, jonka takia se soveltuu hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kameran langattomuus helpottaa niin asennusta, kuin käyttöäkin. Voit sijoittaa valvontakameran vaivattomasti mihin tahansa, ja pitkäkestoinen 5500 mAh:n akku tarjoaa usean kuukauden suojan. Akku on irrotettava ja uudelleenladattava. Asentaessa kameraa, voit kytkeä sen joko suoraan Wi-Fi-verkkoosi, tai vaihtoehtoisesti erilliseen EZVIZ W2D- tai WLB-tukiasemaan. Kameran asennusta helpottaa mukana tuleva magneettikiinnike.
 
Kun otat käyttöösi myös EZVIZ-sovelluksen (toimii Anroid ja Apple käyttöympäristöissä) voit käyttää kameraasi entistä monipuolisemmin ja pääset hyötymään kaikista ominaisuuksista. Sisäänrakennetun kaksisuuntaisen äänikommunikaation avulla voit olla vuorovaikutuksessa mahdollisten vierailijoiden kanssa, olitpa missä tahansa. Voit säädellä esimerkiksi kameran asetuksia älypuhelimestasi, ja hallinnoimaan muitakin EZVIZ-latteitasi samasta paikasta.
 
C3A:n passiivinen infrapuna (PIR) -toiminto lähettää sinulle välittömästi hälytyksen, mikäli valvontakameran kuvassa näkyy vierailijoita. Saat heti kuvan ja videon alueelta, jotta voit varmistaa alueesi olevan vaaraton. Valvontakamera toimii ja kuvaa tarkasti myös yöaikaan, joten turvallisuutesi on varmistettu myös nukkuessasi.
 
Tekniset tiedot:
 * Full HD (1080p) -kamera
 * Reaaliaikainen kuva ja video
 * Sisä- ja ulkokäyttöön (IP65)
 * Tuotteen mitat (mm): 56.08 x 70.02 x 92.09
 * Tuotteen paino: 215 g
 * Tukee enintään 128 Gt: n MicroSD-korttia
 * 5500 mAh:n ladattava akku
 * Sisäänrakennettu mikrofoni
 * Kaksisuuntainen ääni
 * Videokuvan resoluutio 2 MP
 * Videon pakkausformaatit H.264
 * Videokuvan resoluutio: 1920 × 1080, Full HD
 * Linssin optiikka 2.2mm
 * Yönäkö
 * Sisältää: 1 x W2D ja 3 x C3A
 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Valvontakamerapaketti EZVIZ C3A Triple Pack

Valvontakamerapaketti EZVIZ C3A Triple Pack

Kolme EZVIZ C3A-valvontakameraa sekä EZVIZ W2D- tukiasema. Tukiasema parantaa akunkestoa, ja voidaan yhdistää jopa kuuteen kameraan. Toimitusaikatuote, toimitus noin 2 viikkoa.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti