Mirage 4 Master Edition for Canon Näytä suurempana

Vain verkossa

Mirage 4 Master Edition for Canon

2641V060

Markkinoiden edistynein ammattilaistulostuslaajennus monenlaisiin sovelluksiin - kätevä, nopea ja joustava työkalu tarjoaa markkinoiden parasta tulostuslaatua ja sopii täydellisesti taide- ja valokuvatulostukseen sekä painopalveluyritysten käyttöön.

Lisää tietoja

499,00 €

Lisätietoja

Mirage on markkinoiden edistynein ammattilaistulostuslaajennus monenlaisiin sovelluksiin, mukaan lukien Adobe© Photoshop, Illustrator© ja InDesign©. Mirage on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Tämä kätevä, nopea ja joustava työkalu tarjoaa markkinoiden parasta tulostuslaatua ja sopii täydellisesti taide- ja valokuvatulostukseen sekä painopalveluyritysten käyttöön. Joustavalla Miragella annat luoviin projekteihisi eloa ilman pituusrajoituksia.
 
Edut
 * Kalliit virhetulosteet jäävät historiaan helpon, yksinkertaisen ja ammattimaisen asettelun ansiosta.
 * Tulosta useita kuvia kerralla, vähennä jätettä ja säästä aikaa.
 * Tee pehmeä korjausvedos ja näe tarkka lopputulos Mirage-esikatseluikkunassa*.
 * Kaikkien väritilojen tuki.
 * Mirage Stand-Alone -sovelluksella tulostat ilman isäntäsovellusta vedä, pudota ja tulosta -periaatteella.
 * Tukee rajatonta määrää tulostimia yhdellä lisenssillä.
 * Mirage-sovelluksella ei ole pituusrajoituksia - jos voit avata tiedoston, voit myös tulostaa sen.
 * Yksityiskohtaiset ominaisuudet
 
Työskentele nopeammin ja tehokkaammin
 
Mirage tekee huippulaadukkaasta tulostuksesta helppoa. Helppokäyttöisen, selkeän ja ammattimaisen käyttöliittymän ansiosta kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, työkalut ja asetukset ovat aivan kätesi ulottuvilla. Pääset tulostamaan muutamassa sekunnissa ja voit minimoida käyttäjävirheestä johtuvien kalliiden virhetulosteiden riskin.
 
Säästä aikaa usean kuvan tulostuksella
 
Säästä aikaa tulostamalla kaikki haluamasi kuvat kerralla. Sinun tarvitsee vain määrittää kunkin kuvan asetukset, ja Mirage asettelee ne tehokkaasti tiiviiseen, helposti leikattavaan muotoon.
 
Ei ikäviä yllätyksiä
 
Mirage-esikatseluikkuna näyttää tarkan lopputuloksen. Siitä voit tarkistaa sekä kuviesi asettelun että tulosteen tarkat värit.* Tämän pehmeän korjausvedoksen avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja saat lopputuloksesta juuri sellaisen kuin itse haluat.
 
Tarkka värintoisto
 
Mirage tukee kaikkia väritiloja ja jopa useita väritiloja, kuten RGB- ja CMYK-tilaa, samassa asiakirjassa. Mirage on suunniteltu erityisesti valokuva- ja taidetulostukseen, sillä se tarjoaa parasta mahdollista tulostuslaatua.
 
Mirage Stand-Alone
 
Mirage Stand-Alone -sovelluksella tulostat tuettuja tiedostoja ilman isäntäsovellusta. Sinun tarvitsee vain vetää PDF-, JPEG- tai TIFF-tiedostot tai kansiot Mirage Standalone -sovellukseen ja tulostaa. Et siis tarvitse Photoshop©-, Illustrator©-, InDesign©- tai muutakaan vastaavaa sovellusta.
 
Rajoitukseton
 
Mirage tukee rajatonta määrää erikokoisia tulostimia yhdellä lisenssillä. Sovelluksella ei ole pituusrajoituksia, joten voit tulostaa helposti myös panoraamakuvia. Mirage on yhteensopiva Apple OSX-, Windows XP-, Vista- sekä 32- ja 64-bittisten Windows 7, 8 ja 8.1 -käyttöjärjestelmien kanssa. Mirage tarjoaa ammattimaista tulostusta ilman rajoituksia.
 
Lisätietoa Miragen ominaisuuksista on osoitteessa www.dinax.com
 
*edellyttää hyvin kalibroidun näytön ja sopivan ICC-profiilin
 

Vaihtoehtoisesti