Uusi Canon i-SENSYS LBP243dw A4-lasertulostin pienelle tai keskisuurelle yritykselle Näytä suurempana

Vain verkossa

Canon i-SENSYS LBP243dw A4-lasertulostin

5952C013

Tulostusnopeus jopa 36 A4-arkkia minuutissa, joten LBP243dw tehostaa erinomaisesti tuottavuutta. Viisirivinen nestekidenäyttö ja langattomat liitännät tekevät siitä mainion kumppanin pienelle tai keskisuurelle yritykselle.

Lisää tietoja

229,00 €

Lisätietoja

i-SENSYS LBP243dw -lasertulostimella tulostat nopeasti ja vaivattomasti kaksipuoleisia A4-tulosteita ja tehostat työnkulkua. Tulostin parantaa tuottavuutta ja vähentää kuluja. Sen avulla saat laadukasta jälkeä jokaisella tulostuskerralla!
 
Hyödynnä ominaisuuksia maksimoidaksesi liiketoimintapotentiaalisi
Luo vaivaton tulostuskokemus ja hyödynnä nopeita tulostusnopeuksia, vankkaa tietoturvaa ja pilviyhteyttä säästääksesi aikaa ja resursseja ja tuottaaksesi ammattilaatuisia tulosteita.
 
Suojaa asiakirjat
360 asteen tietoturva takaa täydellisen asiakirjojen, laitteen ja verkon turvallisuuden. Suojausominaisuuksiin kuuluvat TLS1.3, Verify System at Startup (tarkista järjestelmä käynnistyksen yhteydessä) ja suojattu PIN-tulostus tietyissä malleissa.
 
Mobiilitulostus
Tulosta asiakirjat kätevästi älypuhelimesta tai tabletista Canon PRINT Business -sovelluksella tai AirPrintin (iOS) ja Moprian (Android) kautta.
 
Lisää tuottavuutta
Säästä arvokasta aikaa 36 sivun/min tulostusnopeudella, 14 sekunnin lämpenemisajalla ja nopealla kaksipuolisella tulostuksella. A5-kokoiset tulosteet saapuvat 58 sivun/min nopeudella.
 
Vaihda monitoimivärikasetti nopeasti tarvittaessa, jotta käyttökatkokset jäävät mahdollisimman vähäisiksi.
 
Ohut, tavallinen, kierrätetty ja painava paperi (60 g/m² - 199 g/m²) sekä kortistokortit, postikortit, kirjekuoret sekä tarrat kulkevat moitteettomasti laitteen luotettavan mekanismin läpi.
 
Säästä tilaa
Kompaktin muotoilun ansiosta voit sijoittaa laitteet helposti työpöydille tai tiskeille ja maksimoida näin toimistotilan. Laitteen koko vain 39,9x37,3x24,9cm.
 
* Apple AirPrint & Google Cloud Print, mobiilitulostus
* Käyttäjäystävällinen navigointi
* Selkeä ja helppokäyttöinen LCD-näyttö
* Tulostusnopeus: 36 sivua minuutissa
* 2-puolinen tulostus
* Kapasiteetti: 350 arkkia (900 arkkia lisäpaperikasetein)
* Helppokäyttöinen ja kompakti design
 
3 VUODEN TAKUU. Toimintavarmuutta kolmen vuoden takuukampanjasta - Rekisteröidy osoitteessa www.canon.fi ja hyödynnä 3 vuoden takuu.

Vaihtoehtoisesti