A3-värimonitoimitulostin IHP Class 2 - tulostin käyttöhinnalla Näytä suurempana

Vain verkossa

A3-värimonitoimitulostin IHP Class 2 - tulostin käyttöhinnalla

IHPC2

Onko tulostuskasettien etsiminen turhauttavaa? Loppuiko väri kesken tulostamisen? Ovatko tarvitsemasi ominaisuudet liian kalliissa tulostimessa?

Konttorilaite IHP on ekologinen ja moderni tapa hankkia yritykselle sopiva tulostin palveluna.

Lisää tietoja

40,00 €

Lisätietoja

Perinteisten huolto- ja leasingvuokrasopimusten rinnalla tarjoamme palvelua, jossa saat monitoimitulostimen käyttöösi veloituksetta. Maksat ainoastaan tehdyistä tulosteista ja kopioista, etkä edes sitoudu sopimukseen, kuin aina neljännesvuodeksi kerrallaan.
 
Koko tulostaminen ilman suurta
alkuinvestointia tai kiinteitä kuukausikuluja?

In-House Printing -palvelu tarjoaa yrityksellesi juuri sen. Saat käyttöösi soveltuvan monitoimitulostimen pelkällä tulostehinnalla. Palvelumme on ainutlaatuinen, ekologinen, edullinen ja erityisen yksinkertainen kulurakenteeltaan.
 
Tämän palvelun taustalla on halumme huoltaa ja pitää käytössä edullisesti täysin käyttökelpoisia tulostimia. Laitteissa ei välttämättä ole ihan tämän vuoden ominaisuudet, mutta ne ovat laadukkaita ja toimivia. Kaikkia laitteita ei ole aina saataville kaikkialla. Kun haluat uuden laitteen - valitse Canon EASY -tulostuspalvelu. Se on järkevä tapa tulostaa vapaasti kuukausihinnalla (lue lisää osoitteessa www.konttorilaite.com).

 
Aina toiminnassa!
 

Kun laite on toimitettu, toimitamme väriaineet (ja halutessasi muut tarvikkeet, kuten kopiopaperin) automaattisesti. Luonnollisesti palvelu sisältää huollot ja varaosat, mikäli laite vikaantuu.
 
Class 2 on A3-koon laite, jolla tulostat vähintään 20 sivua minuutissa, kopiot ja skannaat - väreissä tietysti. Laite soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja vie vähän lattiapinta-alaa. Väritulosteen hinta 0,06 € / Mustavalkotulosteen hinta 0,02 €. Minimiveloitus kuukausittain 500 väri- ja 500 mv-tulostetta.
 
Tutustu tarkemmin tulostamiseen palveluna alla olevasta esitteestä tai osoitteessa www.konttorilaite.com.
 
Tilaa laitteet ja palvelut 03-260 9600 tai myynti@konttorilaite.com

 

 

Vaihtoehtoisesti