Käsihuuhde 4000ml Alfa-Kem Näytä suurempana

Vain verkossa

Käsihuuhde 4000ml Alfa-Kem

753627

44,60 €

Lisätietoja

Käyttövalmis Alfa-Kem käsien desinfiointiaine. Ei sisällä väriaineita ja hajusteita ja kuivuu nopeasti käsiin levitettäessä. Sisältää ihoa pehmentäviä ainesosia. Valmistettu Suomessa.
 
Tuhoaa rampositiiviset ja gramnegatiiviset (mukaan lukien TB) bakteerit ja sienet. Inaktivoi sekä vaipalliset virukset mukaan lukien HBV, HIV, HCV, Vaccinia, Corona että vaipattomat virukset (Adeno, Rota, Noro). 100g tuotetta sisältää 71g etanolia (vaikuttava aine). Sisältää myös denaturointiaineita sekä ihoa pehmentäviä ainesosia. Standardit EN 1500, EN 1650, EN 1276 ja EN 14476.
 
Käyttöohje: Tuote on tarkoitettu käsien hygieeniseen desinfiointiin. Levitä noin 3 ml tuotetta pestyihin ja kuivattuihin käsiin. Hiero käsiäsi, kunnes tuote on kuivunut. Käytetään mieluiten joka kerta ennen syömistä ja kontaminoituneiden pintojen kosketuksen jälkeen.
 
Käyttö- ja ympäristöturvallisuus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin.
 
Hävitä sisältö/ pakkaus voimassa olevan jätteidenhävityslainsäädännön mukaisesti. Sisältää biosidiä! Lue käyttöohjeet ennen käyttöä. Säilyvyysaika 3 vuotta.
 
Alfa-Kemin käsihuuhdetta voi käyttää annostelijoissa, joissa on tippa-annostelu tai sumuttava annostelu. Huuhde sisältää hieman geeliä, eli suutin on hyvä puhdistaa kerran viikossa juoksevan veden alla ja kerran kuussa koko säiliö.

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: