Kansiot, muovitaskut ja välilehdet

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Kansiot, muovitaskut ja välilehdet

Edullinen mappi ja kansio verkkokaupasta toimistokäyttöön ja suurkulutukseen. Osta enemmän kerralla ja säästä! Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Kansiot, muovitaskut ja välilehdet Tuotteita 7 kpl

Alakategoria

 • Perusmapit ja -kansiot

  Edullinen mappi ja kansio verkkokaupasta toimistokäyttöön ja suurkulutukseen. Osta enemmän kerralla ja säästä! Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Rengas- ja panoramakansiot

  Rengaskansio värilajitelmat, panoramakansio ja minimappi etutaskulla. Erikoisiakin ratkaisuja esitteiden, historian ja muun tärkeän säilytykseen. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Mercantil kotelomappi

  Perinteinen suomalainen kotelomappi verkkokaupasta. Mercantil - Made in Finland - on suosittu säilytyskansio papereille ja tärkeille dokumenteille. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Arkistointi ja järjestely

  Edullinen arkistokansio verkkokaupasta. Peruskansioita halvempi, mutta hyvä ratkaisu pitkäaikaiseen säilytykseen tärkeille papereille ja dokumenteille. Myös ekologiset ja myrkyttömät vaihtoehdot. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kansiotaskut

  Kansiotasku eli muovitasku kansioon. Hyvä valikoima taskuja kevyestä ja edullisesti tukevaan ja kestävään verkkokaupasta. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Välilehti ja hakemisto

  Välilehti numeroilla, aakkosilla tai väreillä kansioon verkkokaupasta. Lajittele paperit mappiin edullisesti ja helposti juuri oikealla hakemistotuotteella. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Esitekansio ja puristuskansio

  Edullinen esitekansio kokoojakansio tarjouskansio verkkokaupasta. Muovitaskukansiot tuotekuvastoiksi, nidontakannet tilinpäätösten säilyttämiseen ja tarjouksille sekä paljon muuta. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kulmalukkokansio ja kokouskansio

  Helppo ja edullinen tapa paperien säilyttämiseen ja kuljettamiseen verkkokaupasta. Nauhakansioon ja kokouskansioon mahtuu hyvin esitteet, tositteet ja muut paperit, valitse omannäköinen tuote. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Muovitaskut

  Muovitasku ilman kansioreijitystä. Hyvä valikoima taskuja kevyestä ja edullisesti tukevaan ja kestävään verkkokaupasta. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Vetoketju- ja nepparimuovitaskut

  Vetoketju- ja nepparimuovitaskut tukevasta PP-muovista kovaa käyttöön. Snopakelta laadukkaat Zippa Bag vetoketjutaskut ja Polyfile kirjekuori/nepparitaskut. Säilytä ja lähetä postissa helposti oikeita tarvikkeita käyttäen. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Riippukansio ja riippukansiovaunu

  Perinteinen riippukansio ja riippukansiolaatikosto paperien organisoimiseen - kokoa erilaiset aineistot helposti yhteen paikkaan ja löydä nopeasti etsimäsi myöhemmin. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Muut kansiot ja tarvikkeet

  Erikoiskansiot ja -mapit, kansiotarvikkeet, keräilyalustat edullisesti verkkokaupasta. Organisoi ja järjestä helposti oikeita työkaluja käyttäen. Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Näytetään 1 - 7 tuotetta 7 tuotteesta
Näytetään 1 - 7 tuotetta 7 tuotteesta