Toimistotuotteet

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Toimistotuotteet

Tuoteryhmästä löydät mapit, kansiot, toimistotarvikkeet, paperijalosteet, ergonomiatuotteet, kynät, tussit, postitustuotteet, kalenterit, kahviotarvikkeet, pehmopaperit, tuotteet varastointiin ja säilytykseen sekä ensiapu- ja työturvallisuuden tuotevalikoiman.

.........

Toimistotuotteet Tuotteita 2 kpl

Alakategoria

 • Työpöytätarvikkeet

  Kuka tykkää hyvin varustetusta ja toimivasta työpöydästä! Löydä työpisteen pienet ja suuret toimistotarvikkeet helpottamaan työpäiväsi kulkua. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Toimistokalusteet

  Laadukkaat ja edulliset sähköpöydät, kaapit, työpöytävalaisimet ja ergonomiaratkaisut. Sähköpöytä toimii hyvin kaikenpituisille ihmisille ja kaikenlaisten seisomatyön apuvälineiden kanssa. Heihei huonolle työskentelyasennolle! Laaja työpöytätarvikkeiden ja toimistokalusteiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Ergonomia

  Päätetyö ja istuminen kuluttavat kehoa ja aiheuttavat mm. niska-hartia seudun kiputiloja, hiirikäsi- ja selkävaivoja, jotka ovatkin yleisimmät sairauspoissaolojen aiheuttajat. Ergonomiatuotteet ovat suunniteltu tuomaan helpotusta päätetyön aiheuttamiin vaivoihin ja ennenkaikkea ehkäisemään niitä. Meiltä löydät edullisesti esim. RollerMouse-rullahiiret, Gymba-aktiivilaudat, satulatuolit sekä erikoishiiret, näppäimistöt sekä perinteiset selkä-, jalka- ja rannetuet, kuten Ergorest-tuotteet. Laaja työpöytätarvikkeiden ja toimistokalusteiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kansiot, muovitaskut ja välilehdet

  Edullinen mappi ja kansio verkkokaupasta toimistokäyttöön ja suurkulutukseen. Osta enemmän kerralla ja säästä! Laaja säilytys- ja arkistointitarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kynät, tussit ja kynätarvikkeet
 • Paperijalosteet
 • Pakkaustarvikkeet ja kirjekuoret

  Meiltä löydät kaiken tarvittavan pakkaamiseen ja postittamiseen, olipa kyse sitten pienestä tai suuresta verkkokaupasta ja tarpeesta. Nopea toimitus kaikkialle Suomessa.

 • Teipit, tarrat ja liimat
 • Ensiaputarvikkeet ja työturvallisuus

  Turvallisuutta Cederrothin ensiaputuotteiden avulla! Panostamme vahvasti ratkaisujemme yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen. Monet tuotteistamme soveltuvat moniin eri tarpeisiin, joten ensiavusta huolehtiminen on selkeää ja mutkatonta. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kahvio- ja saniteettitarvikkeet

  Laaja valikoima tuotteita työpaikan taukohuoneeseen tai lahjaksi sekä laadukkaat hygieniatuotteet työtiloihin ja myymälään. Tehokas, laatuun ja kotimaisuuteen painottuva valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille.

 • Pehmopaperit
 • Kalenterit 2024

  Suomalaisten kalenterinkäyttäjien tarpeiden ymmärtäminen, kestävän kehityksen periaatteet ja vankka kokemus auttavat meitä tarjoamaan käyttöönne laajan valikoiman monipuolisia ja houkuttelevia kalenterituotteita ja -uutuuksia.
   
  KOTIMAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA.
  Kotimaisena perheyhtiönä CC Kalenteripalvelu työllistää suoraan ja välillisesti suomalaisia. Yrityksellä on korkein mahdollinen Gold AAA -luottoluokitustaso. Kotimaisuus on meille tärkeä asia. Voimme asiakkaan halutessa liittää Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksen kaikkiin Suomessa valmistamiimme järjestö- ja mainoskalentereihin.

   

  VUODEN 2024 kalenterit ovat tilattavissa!
  Muista ennakkotilaajan etu 15% tilattaessa 30.9.2023 mennessä!

   
  Koko malliston esitteen voit ladata verkkojulkaisuna (klikkaa tästä: CC-kalenterit 2024).
   
  Huom! Ennakkotilaukset toimitetaan omana tilauksenaan kalenterien saavuttua varastoon (huomioithan, että rahtikulu veloitetaan alle 100 € tilaukselle). Kalenterien 2024 toimitukset alkavat syys-lokakuussa 2023 ja ennakkotilaukset tulee olla perillä 30.9.2023.
   
  Kaikki kalenterimme ovat muokattavissa mainos- ja jäsenkalenteriksi vähällä vaivalla ja kustannustehokkaasti. Olemme taitavia tekemään täysin uusiakin ratkaisuja.
   
  Ota yhteyttä, niin kerromme ja näytämme miten pienikin räätälöinti tekee kalenterin yksilölliseksi ja vahvistaa haluttua viestiä.
   

 • Liikelahjat ja painatustuotteet
 • Varastointi ja säilytys
Näytetään 1 - 2 tuotetta 2 tuotteesta
Näytetään 1 - 2 tuotetta 2 tuotteesta