Kahvio- ja saniteettitarvikkeet

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Kahvio- ja saniteettitarvikkeet

Laaja valikoima tuotteita työpaikan taukohuoneeseen tai lahjaksi sekä laadukkaat hygieniatuotteet työtiloihin ja myymälään. Tehokas, laatuun ja kotimaisuuteen painottuva valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille.

Kahvio- ja saniteettitarvikkeet Tuotteita 3 kpl

Alakategoria

 • Kahvi, tee ja makeutusaine

  Kahvit, teet ja muut juomat työpaikan kahvioon ja kotikonttoriin - kustannustehokkaasti ja nopeasti. Valikoimastamme löydät monet Suomalaisten suosikkimerkit, kuten Pauligin, Twiningsin, Liptonin... lisäksi kaikki tarvittavat sokerit, hunajat ja muut makeutusaineet.

 • Keksit, pähkinät ja lisäravinteet

  Keksit ja suklaat sekä muut pienet naposteltavat työpäivän oheen tai asiakaslahjoiksi! Tarkka valikoima Suomalaisten suosikkeja mm. Fazerilta, Elovenalta, LU:lta.. lisäksi gluteenittomat herkut Semperiltä!

 • Maito ja mehu

  Hyvä valikoima maitoja, limonadeja ja mehuja niin yritysten taukohuoneisiin, kuin yhdistyksille. Edulliset Suomalaisten suosikkituotteet mm. Valiolta ja Hartwallilta.

 • Teen- ja kahvinkeittimet sekä kodinkoneet

  Laadukkaat kahviautomaatit, kahvinkeittimet ja muut keittiötarvikkeet ja pienkodinkoneet kotitoimistoon ja työpaikoille. Tehokas, laatuun ja kestävyyteen painottuva kahviotarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Astiat ja aterimet

  Tehokas valikoimamme astioita ja kertakäyttöastioita painottuu kestävyyteen ja kotimaisuuteen. Kaikki perustuotteet verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

   

  Heinäkuun 2021 alussa EU:n “pillidirektiivi” kieltää muun muassa kertakäyttöiset muoviaterimet, -pillit ja muovipinnoitteiset lautaset. Lisätietoa Ympäristöministeriön sivuilta tästä.

 • Servietit ja pöytäliinat
 • Henkilökohtainen hygienia

  Laadukkaat henkilökohtaisen hygienian tuotteet pesutiloihin ja myymälään, myös dispenso-laitteet ja -aineet. Tehokas, laatuun ja kotimaisuuteen painottuva pesuaineiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Pesuaineet ja ilmanraikastimet

  Laadukkaat pesuaineet ja pintadesinfektiotuotteet sekä ilmanraikastimet toimistoon ja myymälään. Tehokas, laatuun ja kotimaisuuteen painottuva pesuaineiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Siivousvälineet ja siivoustarvikkeet
 • Jätesäkki, jätepussi ja biojätepussi
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta