toimistotarvike.fi on suomalaisen Toimistotarvike Oy:n (y-tunnus 0155208-5) palvelu, joka myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille kaikkialla Suomessa. Sivustolla esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa vaan ne lisätään hintoihin loppuerittelyssä. Pidätämme oikeuden tuotevalikoiman, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

********************************************************************

Toimitus perille jaettuna pakettina / lähipakettina 15,00 €
Toimitus sovittuna ajankohtana 18,00 € *


Toimitus on rahtivapaa yli 150 € tuoteostoihin.

* Toimitusaika sovitaan erikseen tavarankuljettajan puolesta puhelimitse (soitto tai tekstiviesti). Toimitus asiakkaan tiloihin kuljettajasta lähimpään mahdolliseen paikkaan (esim. lastauslaiturille). Ei sisällä kuljetusyksiköiden sisällön kantoa kerroksiin.

Pientoimituslisä (alle 50,00 eur tilaus) 5,00 eur. Jälkitoimitukset toimitetaan veloituksetta. Alle 30,00 eur tilaukset ja jälkitoimitukset siirretään seuraavaan tilaukseen. Sisällekanto veloitetaan rahtitoimijan hinnaston mukaisesti (25-150 eur). Asennus- ja huoltohenkilöstön käynnit veloitetaan erikseen. Ahvenanmaan toimitukset kuljetusliikkeen hinnaston mukaisesti.

********************************************************************

Maksaminen

Yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla, uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot tarkastetaan ennen tilauksen käsittelyä. Ensisijainen laskutustapa on sähköpostilasku ja verkkolaskutiedot toimitettaessa verkkolasku. Kirjelasku tulee tilata erikseen (kirjelaskulisä 5,00 € + alv. 24%).

Myymälästä noudettaessa maksutapoina käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Virheellisten maksujen palautuksesta ja viitteettömien suoritusten kohdistamisesta veloitamme 10,00 € + alv. käsittelykulun. Maksamattomat saatavat siirretään Ropo Capitalin perittäviksi ja huomautuskulut määräytyvät Ropon hinnaston mukaisesti.

Tilinavauksen voit suorittaa myös ennakkoon sähköpostitse talous@toimistotarvike.fi ja verkkolaskutiedot voit tarkistaa myös osoitteesta www.verkkolaskuosoite.fi.

Maksutavat

Laskulla ostaminen on käytettävissä vain yrityksillä ja yhteisöillä, joiden luottotietojen tarkastuksessa ei ilmene mitään häiriöitä ja viimeisimmät tilitarkastustiedot ovat julkisesti saatavilla. Maksuehdot määritellään asiakkuuussopimuksen mukaan Toimistotarvike Oy:n toimesta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Toimistotarvike Oy ei ota vastuuta perille saapumattomista sähköposteista.

Toimitustapa ja -kulut

Toimitukset tapahtuvat Toimistotarvike Oy:n kuljetussopimuksella. Tilaukset toimitetaan perillejaettuna tai noutopakettina rahtihuolitsijan vastaanottopisteestä. Mikäli asiakasta ei pystytä tavoittamaan puhelimitse, toimitus ohjataan lähimmälle vastaanottopisteelle. Pääasialliset rahtikumppanimme ovat Matkahuolto, Schenker ja Posti.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomessa ovat tilauksesta riippuen 2-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista pyrimme tiedottamaan verkkokaupan tuotetiedoissa.

Vaihto- ja palautusehdot

Katso tarkemmin sivulta Tuotetuki tästä

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 5 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio sekä kuljetusyhtiölle että Toimistarvike Oy:n asiakaspalveluun. Kuljetusvaurioista tulee tehdä merkintä kuljetusyhtiön rahtikirjaan.

Tutustu Tiekuljetussopimuslakiin