Työpöytätarvikkeet

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Työpöytätarvikkeet

Kuka tykkää hyvin varustetusta ja toimivasta työpöydästä! Löydä työpisteen pienet ja suuret toimistotarvikkeet helpottamaan työpäiväsi kulkua. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Työpöytätarvikkeet Tuotteita 1 kpl

Alakategoria

 • Lävistäjät

  Paperin lävistäjä eli rei'itin kuuluu jokaiselle työpöydälle. Valitse ergonominen ja sopivalla kapasiteetilla varustettu reiti'in oikeaan paikkaan. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva lävistimien ja voimalävistäjien valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Nitojat

  Nitojat, sähkönitojat ja voimanitojat työpöydälle, monipuoliseen paperikäsittelyyn toimistossa ja tuotannossa sekä askarteluun ja myymäläsomistukseen. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva nitojien ja niittien valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Nitojan niitit

  Niitti eli nitomanasta pöytä- ja käsinitojaan ja niittikasetti sähkönitojaan - kaiken maailman vaihtoehdot kaikkiin nitojiin. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Paperiliitin, liitinrasia ja paperipuristin

  Klemmari ja vahva paperipuristin siisteille paperinipuille. Niputa kuitit, laskut ja kaikki paperiniput ilman niittejä. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Käyntikorttikansiot ja -telineet, tulostettavat käyntikortit

  Käyntikorttikansio, käyntikorttiteline - säilytä elämäsi tärkeät yhteystiedot työpöydällä tai arkistossa hyvin! Tulosta itse käyntikortit käyntikorttipohjilla. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kirjoitusalusta ja keräilyalusta

  Kirjoitusalusta työpöydälle ja keräilyalusta varastoon ja liikkuvaan työhön. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kynäpurkki ja tarvikelokerikko

  Kynätelineet ja muiden pienten toimistotarvikkeiden säilytyslokerikot työpisteelle. Organisoi työpöytäsi tyylikkäästi ja työpäiväsi sujuu tehokkaasti! Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. (Lomakelaatikot ja paperitelineet löydät tästä)

 • Lomakelaatikko ja laatikosto

  Paperilaatikot ja -laatikostot auttavat organisoimaan saapuvan ja arkistoitavan paperimateriaalin helposti ja nopeasti. Organisoi työpöytäsi tyylikkäästi ja työpäiväsi sujuu tehokkaasti! Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. (Katso myös selailutelineet ja esitetelineet löydät täältä)

 • Sakset ja veitset

  Sakset ja veitset työpöydälle, varastoon, ensiapulaukkuun ja kaikkeen yleiskäyttöön. Leikkaa turvallisesti kaikilla tuotteillamme. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. (Suuremmat paperileikkurit löydät paperinkäsittelytuotteista tästä)

 • Sormikumit ja -tarrat

  Sormikumit ja -tarrat paperien selailuun - ergonomia voidaan saavuttaa mitä pienemmilläkin investoinneilla. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Selailuteline

  Selailu- eli pikahakutelineet pöydälle ja seinälle toimistoon, varastoon, myymälään.. Selailutelineen käyttö nopeuttaa tiedonsaantia helpommin kuin internet. :) Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva työpöytätarvikkeiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kongressineula ja nimilappu

  Nimilaput, tulostettavat nimilapputarrat, kulkukorttikotelot ja muut ratkaisut asiakkaiden ja vierailijoiden tunnistamiseen messuilla ja tapahtumissa. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva tapahtumatuotteiden valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Kumilenkki

  Paksut ja ohuet, lyhyet ja pitkät kumilenkit. Edulliset kumilenkit pakkaamiseen ja sitomiseen. Laatuun ja kestävyyteen painottuva kumilenkkien valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Leimasin ja leimasinväri

  Leimasin, leimasintyyny ja leimasinväri - kaikki löytyy meiltä. Leimalla virallistetaan, lisätään tietoja, lisätään huomioarvoa, tiliöidään, diarioidaan, päivätään tai numeroidaan esimerkiksi kirjeitä, laskuja, tositteita, esitteitä. Laaja, laatuun ja kestävyyteen painottuva leimasinten valikoima verkkokaupasta yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

 • Paperikori ja roskakori

  Paperi- ja roskakorit verkkokaupastamme - lajittele ja somista työpiste mieleiseksi.

 • Salkku ja laukku

  Salkut ja laukut verkkokaupastamme - varusteet menevään työelämään.

 • Muut toimiston pientarvikkeet

  Avaimet ja johdot järjestykseen!

Näytetään 1 tuotetta
Näytetään 1 tuotetta