Brother ADS-4100 Desktop Scanner Näytä suurempana

Vain verkossa

Brother ADS-4100 Desktop Scanner

ADS4100TF1

Yrityskäyttöön suunnitellut työpöytäskannerimme sujuvoittavat työnkulkua ja ovat lisäksi helppokäyttöisiä.

Lisää tietoja

349,00 €

Lisätietoja

ADS-malliston uusilla skannereilla voit älykkäästi tallentaa ja optimoida asiakirjojen sisällöt ja tehdä helposti yhteistyötä kollegoiden kanssa. Olipa kyse sitten 2-puolisesta A4-tulosteesta, käyntikorteista, kuiteista tai monisivuisten asiakirjojen skannauksesta, voit luottaa siihen, että uudet skannerimme tukevat yrityksesi kaikkia skannaustarpeita.
 
Tehokas skannaus vähentää paperivirtaa ja tarjoaa muitakin etuja kuin mahdollisuuden luoda hakukelpoisia tiedostoja, joita on helppo jakaa kollegoille. Hyvin organisoidun digitaalisen työnkulun avulla skannerimme lisäävät yritysten tietoturvaa, sillä digitaaliset tiedot ovat jäljitettävissä, vähentävät kustannuksia ja auttavat yrityksiä saavuttamaan ympäristötavoitteet.
 
Brotherin Kofax-sertifioidut asiakirjaskannerit on suunniteltu vaativiin, suuria asiakirjamääriä skannaaviin toimistoihin. Näillä skannereilla suurten asiakirjamäärien eräskannaus ja -arkistointi sekä erilaisten asiakirjatyyppien skannaus sujuvat helposti. Erottelukytkimen ansiosta erittäin paksulle tai ohuelle paperille tulostettujen asiakirjojen, monisivuisten, eri materiaaleista koostuvien ja jopa kohokuvioitujen muovikorttien skannaus onnistuu laadukkaasti.
 
Erottelukytkin ja ultraääneen perustuva monisyötön tunnistus ovat malleissa ADS-4300N, ADS-4700W ja ADS-4900W.
 
*****
 
Brother ADS-4100
 
 • Skannaa jopa 35 sivua minuutissa
 • 2-puoleinen skannaus ja 60 arkin dokumentinsyöttö (ADF)
 • Nopea USB3.0 -liitäntä
 • Kattava ohjelmistopaketti
 

Vaihtoehtoisesti