Vain verkossa

Epson Workforce ES-50 Mobiiliskanneri

B11B252401

Tämä A4-mobiiliskanneri helpottaa skannaamista pienissä SOHO-ympäristöissä, mutta laite on tarvittaessa helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Lisää tietoja

115,00 €

Lisätietoja

Tämä A4-mobiiliskanneri helpottaa skannaamista pienissä SOHO-ympäristöissä, mutta laite on tarvittaessa helppo ottaa myös matkalle mukaan.
 
Tilaa säästävän muotoilunsa ansiosta ES-50:n käyttäminen, asentaminen ja siirtäminen on helppoa, ja se saa virtaa toimitukseen sisältyvän USB-kaapelin kautta kannettavasta tietokoneesta tai tietokoneesta. Laite sopii ihanteellisesti pien- tai kotitoimistoympäristöihin (SOHO), joissa on vain rajoitetusti tilaa ja joissa tarvitaan yksinkertaista skannausratkaisua.
 
Mukana EPSON ScanSmart -ohjelmisto
 
 1. Aloita skannaus suoraan Epson-skannerista tai Epson ScanSmart-ohjelmistosta. Ohjelmisto on yhteensopiva ES-skannerisarjamme kanssa ja opastaa sinut skannausprosessin läpi vaihe vaiheelta.
 2. Tarkista skannaukset ja halutessasi kierrä, poista tai järjestä niitä uudelleen tai poista tarpeettomat sivut.
 3. Tallennus sujuu vaivattomasti automaattisen tiedostojen ja kansioiden nimien ehdottamisen ansiosta. Muut tehokkaat vaihtoehdot, kuten lataaminen pilvipalveluun ja muokattavien Microsoft Office -asiakirjojen luominen, ovat vain yhden napsautuksen päässä.
 4. Kofax Omnipage -tekstintunnistus (OCR, Optical Character Recognition) on sisäänrakennettuna ScanSmart-ohjelmistossa. Optinen tekstintunnistus helpottaa asiakirjahallintaa.
 
 
 * Skannaa missä tahansa: Pienikokoinen, kevyt malli
 * USB-liitäntä: USB-virransyöttö
 * Suuri skannausnopeus: Sivu jopa 5,5 sekunnissa
 * Yksinkertaista työtäsi: Jatkuva skannaus automaattisessa syöttötilassa
 * Sisältää uuden ScanSmart-ohjelmiston: Ryhdy skannaamaan nopeasti ja helposti
 * Koko 272x47x34 mm, paino 270 grammaa
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: