Brother LC-229XLBK Musta Mustepatruuna 2,4K Näytä suurempana

Vain verkossa

Brother LC-229XLBK Musta Mustepatruuna 2,4K

LC229XLBK

31,50 €

Lisätietoja

Brotherin alkuperäinen musta LC229XLBK-värikasetti, riittoisuus 2400 sivua.
LC229XLBK-suurvärikasetti takaa elävät värit jokaisella tulostuskerralla. Tällä mustalla värikasetilla voit vähentää seisokkeja ja parantaa tuottavuutta sekä varmistaa terävät värit vaativissakin tulostusympäristöissä. LC229XLBK on suurvärikasetti, joten voit tulostaa sillä paljon vakiovärejä pidempään tulostuslaadusta tinkimättä.
 
Yhteensopivuus: Brother MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW
 
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Tulostaa 2400 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
- Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
- Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa
 
Kaikki Brotherin värikasetit, kuten myös LC229XLBK-suurvärikasetti, ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua.
 
Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, ne eivät välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja tulostimesi suorituskykyyn ja niiden korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.
 
Alkuperäinen LC229XLBK-värikasetti takaa, että tulostimesi toimii jatkossakin moitteettomasti, ja saat vastinetta rahallesi sekä mielenrauhaa, kun voit luottaa siihen, ettei tulostimesi jätä sinua pulaan. Suurvärikasetti kestää paljon vakiovärejä pidempään tulostuslaadusta silti tinkimättä.
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: