Vain verkossa

Logitech MK540 Wireless Combo näppäimistö+hiiri, langaton

5099206077447

58,75 €

Lisätietoja

   Langaton Plug-and-Play-yhdistelmä
    Liitä näppäimistö ja hiiri yhden pienen USB-vastaanottimen avulla. Saat luotettavan – ja salatun – yhteyden jopa 10 metrin päähän, käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia.

    Tuttu näppäilykokemus
    Näppäimet on optimoitu niin, että ne toimivat mahdollisimman tarkasti ja hiljaisesti – ja sormesi ovat näppäimistöllä tutun tuntuisten pintojen ja asettelun ansiosta heti kuin kotonaan. Rannetuki ja säädettävät, taittuvat jalat takaavat käyttömukavuuden pitkienkin työrupeamien ajan.

    Kaareva, mukava hiiri
    Langattoman hiiren sulavalinjainen muoto ja pehmeät kumipinnat istuvat mukavasti kumpaankin käteen – ja parannettu seuranta ja tarkka osoittimen hallinta takaavat vakaan hallinnan.

    Tuottavuus sormiesi ulottuvilla
    Kätevät ja tärkeät pikanäppäimet avaavat kätevästi media- ja laskintoiminnot sekä paristojen tilan tarkistustoiminnon.

    Luotettava ja vaivaton
    Näppäimistöön ei tarvitse vaihtaa paristoja 36 kuukauteen. Hiiressä riittää virtaa 18 kuukaudeksi.

MK540 Advanced on välittömästi tutun tuntuinen näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka on tarkka, luotettava ja mukava käyttää. Täysikokoinen näppäimistö on entistä tarkempi ja hiljaisempi. Rannetuki ja säädettävät, taittuvat jalat takaavat käyttömukavuuden pitkienkin työrupeamien ajan, ja sulavalinjainen hiiri sopii täydellisesti kumpaankin kämmeneen. Liitä näppäimistö ja hiiri ja käytä niitä yhden pienen USB-vastaanottimen ja Logitech Unifying -tekniikan avulla. Saat luotettavan – ja salatun – yhteyden jopa 10 metrin päähän, käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia. Näppäimistöön ei tarvitse vaihtaa paristoja 36 kuukauteen. Hiiressä riittää virtaa 18 kuukaudeksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Logitech MK540 Wireless Combo näppäimistö+hiiri, langaton

Logitech MK540 Wireless Combo näppäimistö+hiiri, langaton

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: