Vain verkossa

Logitech K580 Näppäimistö Slim Multi-Device Wireless Keyboard

920-009274

K580 Slim Multi-Device -näppäimistön erittäin ohut profiili ja pelkistetty muotoilu näyttävät edustavalta ja antavat työpöydälle siistin ja modernin ilmeen.

Lisää tietoja

53,89 €

Lisätietoja

MODERNI SIRO MUOTOILU
K580 Slim Multi-Device -näppäimistön erittäin ohut profiili ja pelkistetty muotoilu näyttävät edustavalta ja antavat työpöydälle siistin ja modernin ilmeen.
 
OTA TÄYSI HYÖTY TILASTA
Näppäimistön näppärä koko auttaa työtilan hyödyntämisessä. Numeronäppäimistö ja kaikki tarvittavat näppäimet ovat sormiesi ulottuvilla, joten käsiä tarvitsee ojennella entistä vähemmän ja pystyt työskentelemään mukavasti entistä pitempään. 15 FN-näppäintä helpottavat sovellusten ja median käyttöä.
 
SAUMATONTA TYÖSKENTELYÄ EASY-SWITCH™-TOIMINNON AVULLA
Tietokoneen näppäimistö, jota voi käyttää myös älypuhelimen ja tabletin kanssa. Easy Switch™-painikkeiden avulla voit kirjoittaa kahdella laitteella samaa näppäimistöä käyttäen.
Ala kirjoittaa tietokoneella ja siirry sitten laatimaan tekstiviestiä puhelimella, joka voidaan asettaa tehokkuuden lisäämiseksi näppäimistön puhelintelineeseen.
 
MUODOSTA YHTEYS MAKUSI MUKAAN
Voit valita yhteyden muodostamisen langattoman Bluetooth®-tekniikan avulla ja/tai paristolokerossa sijaitsevan 2,4 GHz:n USB-vastaanottimen kautta. Saat vahvan ja turvallisen langattoman yhteyden 10 metrin kantamalla ilman johtoja.
 
HIIRENHILJAISTA, SUJUVAA JA MUKAVAA NÄPPÄILYÄ
Matalaprofiiliset näppäinkytkimet takaavat sujuvan, kannettavaa tietokonetta muistuttavan näppäilytuntuman ja työskentelyrauhan kaikille.
 
PITKÄ PARISTOJEN KESTO
Paristot kestävät jopa kaksi vuotta . Siitä pitää huolen automaattinen lepotilatoiminto, joka sammuttaa näppäimistön, kun sitä ei käytetä.
 
TUTTU NÄPPÄILYKOKEMUS KÄYTTÖJÄRJESTELMÄSTÄ RIIPPUMATTA
Näppäimistöllä voi kirjoittaa eri laitteilla: pöytäkoneilla, kannettavilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Asettelu on yhteensopiva Windows®-, macOS- ja älypuhelinkomentojen kanssa.
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: