Vain verkossa

Hiiriohjain RollerMouse Red+

RM-RED-PLUS

RollerMouse Red Plus on käyttäjan vartalolle suunniteltu älykäs tietokonehiiri. Vertaistaan hakevaa tarkkuutta, hallintaa ja mukavutta. Työnteko ei koskaan ole tuntunut näin hyvältä.

Lisää tietoja

439,00 €

Lisätietoja

Palkittu muotoilu
Yhdestä kappaleesta valmistetun lujan alumiinikuoren sisällä on 7SENSES™-ohjausteknologia. Koe tyylikkään tietokonehiiren vertaistaan hakeva tuntu, nopeus ja tarkkuus.
 
Sisäänrakennettu tarkkuus
Ohjaustanko käyttää uutta 7SENSES-ohjausteknologiaa, joka takaa vertaistaan hakevan osoittimen tarkkuuden ja hallinnan. Anturit ovat tangon sisällä suojassa pölyltä ja lialta. 7SENSES-ohjausteknologia ohjaa osoittimen sijaintia ja säätää jatkuvasti nopeutta ja kiihdytystä. Se pitää ohjaustangon aina mahdollisimman keskellä ja sovittaa hiiren nopeuden intuitiivisesti käyttäjän työskentelynopeuteen, mikä vähentää mikroliikkeitä ja parantaa tehokkuutta.
 
Vaivaton hallinta
Suuremmalla ja paremmalla ohjaustangolla hiiren hallinta on helpompaa ja rasitus vähäisempää. Olemme muuttaneet mekaanisen hiiren napsautuksen virtuaaliseksi napsautukseksi ja poistaneet vastereaktion voiman, mikä pienentää rasitusvammojen riskiä. Digitaalinen napsautus yhdistettynä paksumpaan ja kuvioituun ohjaustankoon helpottaa hallintaa ja myös tuntuu miellyttävältä.
 
Rollermouse DNA
RollerMouse Plus asetetaan näppäimistön eteen keskelle, joten hiirtä ei tarvitse kurotella niskaa, olkapäitä, kyynärpäitä ja ranteita rasittavalla tavalla. Asento pysyy hyvänä työskentelyn ajan, mikä ehkäisee rasitusvammoja. Työskentelyn aikana kannattaa käyttää rannetukea, molempia käsiä ja vaihdella asentoa. RollerMousella työskentely on mukavampaa.
 
Valitse tuen tason
RollerMouse Red plus -mallin leveä rannetuki tekee työskentelystä vaivatonta. Jos tarvitset lisää tukea kyynärpäille ja kyynärvarsille, niin lisää työpisteeseesi uusi ArmSupport Red -tuki. RollerMouse Red -tuoteperheen uutuus, ArmSupport Red, kiinnitetään suoraan työpöytään. Sen ansiosta ylävartalon asento muuttuu niin, että niskan, selän, käsivarsien ja ranteiden rasitus vähenee sekä istuen että seisten työskenneltäessä.
 
Helppokäyttöinen, heti käyttövalmis
Uusi ohjaustanko on aiempaa helppokäyttöisempi ja entistäkin tarkempi. Suuri pinta-ala tekee hiirellä osoittamisesta ja napsauttamisesta tarkempaa. RollerMouse sovittaa itsensä käyttäjän työskentelyyn aina CAD-ohjelmia käyttävistä ammattilaisista peruskäyttäjään.
 
 * Tukeva alumiininen muotoilu
 * Paksumpi ja tarkka ohjaustanko (2400 dpi), leveä vierityspyörä
 * Klikkausherkkyys ja nopeus säädettävissä
 * Kopio/liitä/tuplaklikki -näppäimet
 * Erikoisleveä rannetuki vakiona
 * Sekä PC, että Mac -ympäristöön (myös Windows 7/8)
 * 43x15,5 + 13x2,3 cm
 

Vaihtoehtoisesti