Vain verkossa

Hiiriohjain RollerMouse Red Wireless

RM-RED-WL

439,00 €

Lisätietoja

Contour RollerMouse on ergonominen hiiri, joka sijaitsee suoraan näppäimistösi edessä, joten sinun ei tarvitse kurkottaa kohti perinteistä hiirtä. Kohdistinta siirretään koskettamalla ohjaintankoa kevyesti sormenpäillä. Kaikki, mitä tarvitset tietokoneesi käyttämiseen, on suoraan edessäsi.
 
RollerMouse vähentää tietokoneella työskentelyn kuormittavuutta ja eliminoi haitalliset liikkeet, jotka voivat aiheuttaa kipua niskassa, olkapäissä, kyynärpäissä ja ranteissa. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos kärsit tietokoneen käyttämisestä aiheutuvista toistuvista rasitusvammoista, kuten tenniskyynärpäästä, jännetulehduksesta tai rannekanavaoireyhtymästä, tai jos haluat välttyä näiltä vaivoilta. Olisiko tämä helpoin tapa parantaa työhyvinvointiasi?
 
RollerMouse Red Wireless
 
RollerMouse Red -tuotesarjan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota hiiren tarkkaan hallittavuuteen. Langaton liitäntämahdollisuus takaa hyvän liikkumavapauden. Jos työpaikallasi on liikkuva istumajärjestys tai jos vaihtelet eri työpisteiden välillä, uusi langaton hiiriversio kulkee kätevästi mukanasi ja tarjoaa lisäksi kaikki Contour RollerMousen edut.
 
RollerMouse Red Wireless on tähän asti monipuolisin RollerMouse -hiiri. Sen ergonomisiin etuihin kuuluu paranneltu koko hiiren levyinen ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, joka tekee hiiren hallinnasta helppoa ja vähentää rasitusta. Lisäksi olemme muuttaneet ohjaustangon mekaanisen napsautuksen virtuaaliseksi ja poistaneet vastereaktion voiman, mikä pienentää rasitusvammojen riskiä. Digitaalinen napsautus yhdistettynä paksumpaan ja kuvioituun ohjaustankoon helpottaa hallintaa ja myös tuntuu miellyttävältä. Suuremman tarkkuuden ja paremman hallinnan ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin – väsymättä.
 
Mukavuutta ja tuottavuutta
 
Käytätkö työssäsi useampia näyttöjä tai CAD-ohjelmaa ja tarvitset yksilöllistä mukautusta? Silloin RollerMouse Red plus on juuri sinua varten. Osoittimen ulottuma kasvaa automaattisesti sen mukaan, mitä leveämpi työpisteesi on. Voit mukauttaa hiiren omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja sen intuitiivisten ja älykkäiden ominaisuuksien avulla opit nopeasti työskentelemään entistä ergonomisemmin.
 
Tutkittu vaikutus
 
Voit pienentää käsivarsiisi kohdistuvaa lihasrasitusta jopa 20 prosenttia, koska kätesi ja käsivartesi ovat neutraalissa asennossa. Tiedämme ratkaisun olevan hyvä, koska teemme yhteistyötä johtavien ergonomia- ja työterveysasiantuntijoiden kanssa.
 
Ominaisuuksia:
 
 * Langaton USB-vastaanottimella (2,4 Ghz)
 * 10 säädettävää osoittimen nopeutta (600 – 2800 DPI)
 * 8 painiketta (6 ohjelmoitavissa ajurilla), joissa useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten kaksoisnapsauttaminen, kopioiminen ja liittäminen yhdellä painalluksella
 * Paksu ja koko hiiren levyinen kuvioitu ohjaustanko (käyttää 7SENSES-ohjausteknologiaa) ja anturit ohjaustangon sisällä suojassa pölyltä ja lialta
 * Digitaalisesti säädettävä ohjaustangon klikkausääni (voidaan kytkeä myös äänettömäksi)
 * Ohjaustangon napsautuksen voimakkuuden säätö (jäykkyys)
 * Kapea desinfioitavissa oleva rannetuki (keinonahkaa)
 * Sopii oikea- ja vasenkätisille käyttäjille
 * Ladattava akku, kesto normaalissa päivittäisessä käytössä 3 kk (kesto voi vaihdella käyttäjän / käyttöolosuhteiden mukaan)
 * Windows / Mac
 * Mitat 41 cm x 10 cm x 2,3 cm
 * Paino 0,82 kg
 * Plug and Play (ajurit saatavilla Contour Designin tukisivulla)
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: