Ballograf Epoca Chrome 102 - korkealaatuinen kuulakärkikynä, joka tarjoaa parasta vastinetta rahalle Näytä suurempana

Vain verkossa

Ballograf Epoca Chrome 102 Kuulakynä

19635

Korkealaatuinen kuulakärkikynä, joka tarjoaa parasta vastinetta rahalle.

Lisää tietoja

7,75 €

Lisätietoja

Ballograf® Epoca on se kynä, jota me voimme suositella ajasta aikaan ehdottomasti kirjoittamisen historian kestävimpänä kynänä. Epoca Chrome on aito klassikko.
 
Epoca Chrome -kuulakynässä on kromattu yläosa. Kestävä metalliklipsi pitää kynän mukana, eikä tätä kynää haluakaan hukata.
 
Ballografin kaikki kynät ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia ja niiden jousitetulla mekanismilla onkin elinikäinen takuu. Vakiona Svensk Arkivin sertifioima sininen Original -vaihtosäiliö.
 
Kynän muovinen alaosa on saatavilla eri väreissä. Rasiassa on 12 kynää värilajitelmana, myynti yksittäin.
 
* * * * *
 
Ballografin perusti itävaltalainen Eugen Spitzer Göteborgissa vuonna 1945. Erityisen korkealaatuisten tuotteiden vallatessa markkinoita, osti vuonna 1959 ranskalainen BiC Ballografin tarkoituksenaan päästä Pohjoismaiden toimistotarvikemarkkinoille. Toimistotarvike Oy:n valikoimaan Ballograf tuli samana vuonna ja on siis selkeästi yhtiömme pitkäikäisin tuote.
 
Vuonna 2004 Ballograf pääsi takaisin ruotsalaisomistukseen, ja Ballografin kynät tuotetaan edelleen Ruotsissa. Erilaisia Ballograf-kyniä valmistetaan vuosittain yli neljä miljoonaa kappaletta. Tunnetuin malli on Epoca Chrome, mutta se on saanut rinnalleen myös muita edullisempia malleja, kuten Epoca Plast ja Rondo.
 

Vaihtoehtoisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: