Uusi Kyynärvarsituki Mousetrapper Split - moniulotteinen ergonomia-apuri Näytä suurempana

Vain verkossa

Kyynärvarsituki Mousetrapper Split (pari)

TB217

Ergonominen kyynärvarsituki - kierrä ja liikuta kahta osaa yksilöllisesti eri suuntiin ja optimoi työasentosi juuri itselle sopivaksi.

Lisää tietoja

119,90 €

Lisätietoja

Moniulotteinen kyynärvarsituki Mousetrapper Split ei tee kompromisseja ergonomian suhteen, käytätpä sitä sitten Mousetrapperin tai muiden vastaavien tuotteiden kanssa. Kyynärvarsituki helpottaa käyttäjän niska-hartiaseudun ja käsivarsien jännitteitä ja sitä voidaan säätää yksilöllisen tarpeen mukaan. Monipuolinen säädettävyys on erityisen arvokasta sellaisille käyttäjille, joilla on riski saada työskentelystä rasitusvamma.
 
Kaksiosainen design mahdollistaa monipuolisen käytön. Kierrä ja liikuta kyynärvarsituen molempia osia yksilöllisesti eri suuntiin ja optimoi työasentosi juuri itselle sopivaksi.
 
Kyynärvarsituki Split on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on päällystetty mustalla keinonahalla, joka mahdollistaa helpon puhdistamisen ja desinfioinnin. Kyynärvarsituki Split on yhteensopiva useampien pöytien kanssa, joiden maksimipaksuus on enintään 35 mm.
 
Yhden Split-tuen mitat: 305x195x24mm, paino 826g. Yhteensopiva useampien pöytien kanssa, joiden maksimipaksuus on enintään 35mm.
 
Mousetrapper Split on moniulotteinen

Vaihtoehtoisesti