Brother DCP-L2620DW Monitoimitulostin LASER Näytä suurempana

Vain verkossa

Brother DCP-L2620DW Monitoimitulostin LASER

DCPL2620DWRE1

175,00 €

Lisätietoja

Työt sujuvat, olit sitten kotona tai toimistossa, sillä Brother DCP-L2620DW sisältää monipuoliset yhteydet. Tässä mustavalkolasermonitoimilaitteessa on monia tehokkuutta lisääviä ja aikaa säästäviä ominaisuuksia.
 
Monitoimitulostin tarjoaa nopean ja virheettömän tulostuksen ja skannauksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja suuren paperikapasiteetin. Tulostimen asentaminen on vaivatonta, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa.
 
DCP-L2620DW pitää tulostuskustannukset alhaisina, sillä värikasetti ja rumpu voidaan vaihtaa erikseen.
 
Tulostimen mukana toimitetaan 700 sivun aloitusvärikasetti, jolla voit tulostaa pitkään. Laservärikasetin vaihtaminen on helppoa ja saatavilla on myös suurvärikasetti, jolla voit tulostaa jopa 3 000 sivua, mikä vähentää sivukohtaisia tulostuskustannuksia ja pidentää värikasetin vaihtoväliä.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 
 * Tulostaa jopa 32 sivua minuutissa

 * Kaksipuolinen tulostus jopa 16 sivua minuutissa

 * 2-rivinen LCD-ohjauspaneeli

 * 5 GHz Wi-Fi ja USB, Brother Mobile Connect -sovellus

 * 128 Mt sisäinen muisti

 * 250 arkin paperikasetti
 


Tälle tuotteelle laajennettu 3 vuoden takuu! veloituksetta! SWAP-laitevaihtotakuu ensimmäisen vuoden ajan. Laajennettu 3 vuoden takuu edellyttää, että tuote rekisteröidään osoitteessa www.brother.fi 60 päivän kuluessa ostopäivästä. Brother-tuotteillamme on vakiona kahden (2) vuoden takuu.

Vaihtoehtoisesti