Canon Pixma iX6850 Monitoimilaite MUSTE Näytä suurempana

Vain verkossa

Canon PIXMA iX6850 A3+ Valokuvatulostin Mustesuihku/väri

8747B006

Virheettömiä valokuvia ja terävää tekstitulostusta - iX6850 on oiva valinta vaikkapa valokuvaajalle. A3+ -kokoisessa tulostimessa on erillisvärit edullisempaa tulostusta varten.

Tarkista toimitusaika asiakaspalvelustamme!

Lisää tietoja

181,45 €

Lisätietoja

Pieni A3+ -toimistotulostin
 
Tämä viidellä erillisellä mustesäiliöllä varustettu, tyylikäs, erittäin pienikokoinen ja tehokas A3+ -tulostin tuottaa laadukkaita valokuva- ja asiakirjatulosteita. Se on täydellinen ratkaisu isojen Excel-taulukoiden, yritysjulisteiden ja valokuvien tulostukseen.
 
Monipuolinen liitettävyys
 
Wi-Fi- ja Ethernet-liitäntöjen ansiosta laitteen voi jakaa helposti useiden laitteiden kesken toimiston verkon kautta. Tulostus älylaitteista onnistuu Canon PRINT -sovelluksen avulla. Laitteessa on myös Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -tuki.
 
Ensiluokkaista laatua
 
Viiden erillisen mustesäiliön pigmenttimusta takaa selkeän ja terävän tekstin, ja dye-pohjaisten värimusteiden ansiosta saat studiolaatuisia kuvia. Koska vain kulloinkin lopussa oleva väri täytyy vaihtaa, musteenkäyttö on tehokasta.
 
Nopea tulostus
 
Kauniita tulosteita ei tarvitse odotella. Canonin FINE-tekniikan ansiosta tulostimen jatkuva asiakirjatulostusnopeus on 14,5 mustavalko- ja 10,4 värimallisivua minuutissa. Studiolaatuinen 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva tulostuu noin 36 sekunnissa.
 
Säästöä XL-musteilla
 
Tulosta enemmän pienemmin kustannuksin. Lisävarusteena saatavilla XL-musteilla tulostusmäärät ovat huomattavasti suuremmat, ja voit säästää jopa 30 % sivua kohti normaalikokoisiin mustekasetteihin verrattuna. Lisävarusteena saatavalla pigmenttimustalla musteella voit tulostaa jopa 1 000 mustavalkosivua.
 
Ainutlaatuista sisältöä
 
CREATIVE PARK PREMIUM -palvelu tarjoaa käyttöösi ammattitasoista luovaa sisältöä. Voit luoda ja tulostaa julisteita ja liikeasiakirjoja helposti käyttämällä Solution Templates -tulostusmalleja.
 
Edut lyhyesti:
 
 * Tehokas, erittäin pienikokoinen A3+ -tulostin yrityskäyttöön
 * Wi-Fi- ja Ethernet-liitännät vaivatonta jakamista varten
 * Huippulaadukkaat tulosteet ja 5 yksittäin vaihdettavan erillisen mustesäiliön järjestelmä säästävät rahaa
 * Huippunopea jatkuva tulostus (ESAT): 14,5 mustavalko- ja 10,4 värimallisivua (A4) minuutissa
 * Lisävarusteena saatavilla XL- ja XXL-musteilla enemmän tulosteita
 

Vaihtoehtoisesti