Uusi Taulutussi 4 väriä Pica VISOR WB Boardmarker - parasta laatua luokkahuoneille ja esitelmöintiin Näytä suurempana

Vain verkossa

Taulutussi 4 väriä Pica VISOR WB Boardmarker

PIC900-04

Luotettavin ja kestävin valkotaulukynä, jota olet koskaan käyttänyt - nyt 4 värin lajitelmana (punainen, vihreä, sininen ja musta). Soveltuu valkotaululle, fläppitaululle, lasille ja liitutaululle.

Lisää tietoja

49,90 €

Lisätietoja

Pica VISOR Boardmarkerin innovatiivinen geelitäyte tuottaa aina täyden suorituskyvyn ensimmäisestä viimeiseen viivaan. Rajoittamattoman varastointikapasiteetin ansiosta täyttöpakkaus voidaan hyödyntää kokonaan. Voit jättää kynän ulos kuukausiksi - se kirjoittaa edelleen yhtä hyvin kuin ensimmäisenä päivänä. Siksi se on luotettavin valkotaulukynä, jota olet koskaan käyttänyt.
 
Helppo täyttää uudelleen
Vain muutamassa sekunnissa ja puhtailla käsillä voit täyttää kynän uudella täytteellä. Nykyaikainen, laadukas tussikynä, jossa on kierremekanismi, tekee siitä helpompaa kuin koskaan. Kun kierrät kynän kokonaan auki, voit asettaa uuden täytteen nopeasti ja helposti.
 
Kestävä
Taloudellisempaa ei voisi olla. Vain yksi Visor-geelimustetankki korvaa jopa 6 perinteistä valkotaulukynää. Näin vältytään tyhjien kynien aiheuttamalta jätteeltä - käytät yhtä valkotaulukynää ikuisesti. Tämä säästää sekä budjettiasi että ympäristöä.
 
Kattava värivalikoima ja perusvärit myös lajitelmana
PIC900-36 Vihreä, PIC900-40 Punainen, PIC900-41 Sininen, PIC900-45 Ruskea, PIC900-46 Musta, PIC900-52 Valkoinen, PIC900-54 Oranssi, PIC900-56 Magenta, PIC900-58 Violetti
 
Lue lisää Pica VISOR -valkotaulutussista
Lataa esite (PDF 964kt)
 

Vaihtoehtoisesti