Uusi Dymo LabelManager 420P ValuePack - tarratulostin, akkupaketti, tarrakasetit ja kantolaukku Näytä suurempana

Vain verkossa

Dymo LabelManager 420P ValuePack

S0915480

159,99 €

Lisätietoja

Dymo LabelManager 420P -tarrakirjoittimessa käytetään matkapuhelimien ja kannettavien tietokoneiden tapaan litiumioniakkua, joten hankalia AA-paristoja ei tarvita. Lataa ja käytä ilman verkkolaitetta - nyt voit tulostaa tarroja missä ikinä haluat.
 
Kit Case ValuePack sisältää tarratulostimen kätevässä kantolaukussa, akkupaketin ja laturin sekä 4 kpl Dymo D1-tarrakasetteja.
 
Upeasti muotoiltu tarrakirjoitin sopii täydellisesti mihin tahansa toimistoon ja työskentelytilaan. Lisäksi siinä on käyttäjien innoittamia toimintoja, joiden avulla saat haluamasi tulokset entistä helpommin ja kätevämmin. Suuri, taustavalaistu näyttö näyttää neljä tekstiriviä. Parannettu käyttöliittymä, jossa näkyvät kaikki valikot ilman vierittämistä, ja helppokäyttöiset muotoiluasetusten kuvakkeet nopeuttavat työskentelytahtia.
 
Voit valita kahdeksasta fontista, kymmenestä tekstityylistä ja kahdeksasta erilaisesta kehystyylistä tai käyttää alleviivausta. Toistuvalta työltä kymmenen tarran muistin ansiosta. Teksti syötetään nopeasti ja luontevasti tutulla ABC-näppäimistöllä, ja välimerkit, valuutat ja muut erikoismerkit voidaan valita nopeasti erikoistoimintopainikkeilla.
 
 * Käytä erillisenä tarratulostimena tai kytke laite PC- tai Mac-tietokoneeseesi USB-liitännän kautta, ja tulosta tarroja muutamassa sekunnissa
 * Suunnittele tarroja tietokoneesi näytöllä toimitukseen sisältyvän DYMO Label -ohjelmiston avulla - leikkaa ja liitä tekstiä, lisää viivakoodeja, grafiikkaa ja logoja
 * Suuri, nelirivinen, taustavalaistu näyttö
 * Valittavissa 8 fonttia, 7 fonttikokoa, 10 tekstityyliä, 8 kehystä ja alleviivaus
 * Viivakoodien tulostus
 * Pikanäppäimet symboleille kuten välimerkeille, valuutoille ja erikoismerkeille

Vaihtoehtoisesti